Noul pat de Copil Bara Newbron Îngrijirea Copilului Fir de Lipire Anti-coliziune ochiurilor de Plasă Respirabil Poliester Colorat Detasabila Patutul Bara

56.28lei

90.80lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Vânt și Anti-coliziune: patul copilului bara de protectie este windproof, cap anti-coliziune și picioarele și mâinile de protecție, care este frumos și distins.Ofera un tampon de rebound.

2、Garanție de Securitate: patul copilului bara de protectie este usor de instalat, cu bara de protecție curele. 4 tampoane bara de protectie cu mari și mici găuri în interiorul și în afara, astfel încât aerul din afara pătuț pot uniform fluxul în copilul modelului spațiu de dormit pentru a evita sufocarea.

3、Nici Furnicături: suprafața De contact dintre degetele copilului nu are furnicături sau zgârierea pielii, chiar dacă copilul este mic, mâinile și picioarele continuu atinge patul.

4、360 de Grade de Protecție: patutul copilului bara de protectie fixat la pat circumferinta 360 de grade pentru protecția fara unghi mort, așa că nu vă faceți griji cu privire la pericolul de a lovi copilul pe mâini și picioare.

5、Lavabil cu Nici o Decolorare: Nici o decolorare, nici o deformare, nu compus, fără adeziv și fără formaldehidă, nici un agent fluorescent, astfel încât mediu de imprimare pat de copil o bara de mașină și de mână lavabil cu nu se estompeze și să se micșoreze.

Caracteristici:

Ajută la prevenirea brațele și picioarele de la a fi rănit între pătuț lamele.

Făcut de usoare si respirabil ochiurilor de plasă din poliester tesatura pentru a restricționa fluxul de aer, fără nici o umplutură.

Independent de testare de securitate.

Ingenios ajustate pentru a se potrivi pat cu patru panouri si spate solid.

Patutul tampoane pentru solide patuturi pentru copii și mini sau patuturi portabile.

Caietul de sarcini:

Nume: Pat Bara

Greutate: aproximativ 458g

Material: poliester

Mici dimensiuni pachet: aproximativ 29 * 29 * 6cm/11.42*11.42*2.36 în

2 piese: despre (1,5 m + 3,2 m) * 27cm/(59.06+125.98)*10.63 în

Dimensiune: vezi detalii

Lista De Ambalare:

1*Pat Bara

Etichete: frunze artificiale de argint, pat de copil hamac, babay patut bara, jungle party set, babi pat, anti-coliziune benzi, bara de protecție pătuț, patut bara perna, plasă de pat de copil spoiler, bara de protecție în pătuț

Numărul De Model bedskirt
Model Tip Solid
Material Poliester
Intervalul De Vârstă 10-12 luni
Nume De Brand MezoJaoie
Clasificarea Pat Bara
Dimensiune See details
Greutate 458g
Picătură de transport maritim Suport
Numele Pat Bara

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea