Motocicleta Ghidon Bicicleta Mobile Telefon Mobil Mount Titularului de Telefon de Sprijin Moto GPS Biciclete Silicon X-grip Telefon Mobil Stand

52.03lei

82.59lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: CNC din Aliaj de Aluminiu, ABS, Cauciuc

Telefon Lățime Intervalul: 50-100mm nu depășește Lățimea Gama max 100mm!

Se Potriveste Telefonului Dimensiune: 4-6.5 cm

Echipare: Universal (Potrivit pentru iPhone X/XR/XS//8/8Plus/7/7Plus/6s/6Plus, pentru Samsung pentru Galaxy S9/S8/S7/S6 și alte telefoane mobile)

Domeniu de Utilizare: Motociclete, MTB, BMX, Biciclete Rutier, E-biciclete, biciclete Pliabile, scuter etc.

Caracteristici:

- SOLIDE SI DURABILE:

Ușor CNC-Prelucrate cadru din aliaj de aluminiu face ca suportul de telefon solid și mai sigur,cele trei marginile sunt proiectate cu gheare de Vultur,care face telefonul mobil pentru a fi blocat bine.Păstrați telefonul în siguranță în timp ce de echitatie la o lovitură serioasă de drum sau de viteză mare.

- TELEFON UNIVERSAL DE MONTARE:

Reglabil suport pentru telefon se potrivește cu lățimea de telefon intervalul: 50-100mm.Acesta funcționează cu aproape telefoane mobile, dispozitive GPS pentru dimensiunea ecranului între 4-6.5 cm.

- ROTATIV la 360°:

Leagănul clema poate fi de 360°, reglabile, puteți găsi poziția cea mai convenabilă, cu bicicleta telefon sumă, muzica, banca de putere și de partea de telefon buton poate fi operat cu ușurință în timp ce de echitatie.

- USOR DE INSTALAT:

Este ușor de instalat pe biciclete ghidon sau oglinda cu a inclus 2 tipuri suporturi pentru aceasta bicicleta aluminiu cu suport pentru telefon.

Pachetul Inclus:

1 x Suport de Telefon Mobil(Oglindă Montare+Ghidon Montare)

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

2. Din cauza ecran diferența și luminozitatea, culoarea poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți, vă mulțumesc!

Etichete: vand telefon mobil stand, biciclete sta, spray silicon titular, bicicleta titularul de telefon, ram mount x grip de silicon, bat silicon titular, atv telefon, ram mount x grip de biciclete, motorala stea telefon, telefon mobil telefon prindere

Compatibil Marca Universal
Incarcator No
Are Difuzor No
Nume De Brand Jeebel
Dimensiune 4-6.5 inches
Material din aliaj de aluminiu
Magnetic No
Utilizarea Motocicleta

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea