Banda 3M 9088-200 9MMX5M bandă Dublu-adezivă 9088-200 de COMPANIE pe baza limpede transparent 9 mm x 5 m 9088-200 9MMX5M

8.84lei

9.83lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Specificatii

3M™9088-200-универсальная panglica ați fost de așteptare pentru!Noua generație de bandă 9088, este produs de бессольвентной tehnologie și nu are miros.Banda are un grad ridicat de aderență la oțel inoxidabil, plastic polipropilenic și plastic ABS.Banda 9088-200 poate fi folosit cu succes pentru a conecta o varietate de materiale, inclusiv lemn, metale, sticlă, hârtie, multe materiale plastice și materiale.Banda demonstrează aderenta mare la energie de suprafață redusă materiale, cum ar fi polietilenă și polipropilenă, hârtie laminată, etc. Aderență inițială ridicată asigură o legătură durabilă într-un timp scurt de la aplicare.

• Universal: potrivit pentru lipire lemn, metale, sticlă, hârtie, multe materiale plastice și materiale

• Lipirea banner tesatura

• Permite lipirea de materiale complexe (polietilenă și propil)

• Se poate conecta materiale mixte

• Potrivit pentru utilizarea atât în aer liber cât și în interior

• Rezistă mult expunerea la temperatură: până la 90 °c

• Rezistă la temperatură pe termen scurt expunere: până la 150 de с

• Rezistă la 1 kg/1 m

Atenție!

1. puterea de comun depinde de mărimea suprafeței de contact între comune și suprafața.Un puternic clemă crește suprafața de contact și, astfel, îmbunătățește puterea de conexiune.

2. pentru a produce o conexiune de calitate, conectat suprafețele trebuie să fie curată și uscată și uniformă.Un tipic solvent pentru curățarea suprafețelor este un amestec de alcool izopropilic cu apă.Respectați măsurile de precauție atunci când se lucrează cu solvenți.

3. Aplicație ideală temperatura de 20 ° C-40 ° C. Banda de aplicare la sub + 10 °c nu este recomandată, deoarece adezivul devine prea greu pentru aplicație de calitate.Cu toate acestea, atunci când sunt aplicate în condiții normale, banda are o bună rezistență la temperaturi scăzute.

Țara de producție Rusia sfera de Aplicare - Brand - Lungime 5 m, Latime 9mm Grosime -

Bunuri aspectul

Etichete: pânză bandă de reparație, bandă de cupru pentru protectie, banda vhb, gaffa bandă, Adeziv 3m banda dublu side, bandă rezistent la apa, 3m, zbura banda adeziva, 3m 7502, 3m comanda benzi

DIY Consumabile Vopsea Si Decorare
Nume De Brand 3M
Tip Bandă Banda Adeziva
Tip Banda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea