Capacitate mare de Insulină Frigider Frigider Auto Insulină Cutie de Depozitare Interferon Vaccin Rece Diabet zaharat de Călătorie în aer liber de Droguri Frigorifice

247.76lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Capacitate mare de Insulină Frigider Frigider Auto Insulină Cutie de Depozitare Interferon Vaccin Rece Diabet zaharat de Călătorie în aer liber de Droguri Frigorifice

Este o versiune imbunatatita * ecran mare arată ora și temperatura. * Spațiul interior poate stoca 28 de unități de insulină. * Alarmă baterie descărcată. * Alarmă de temperatură înaltă. * Temperatură scăzută alarmă. * 30db silent fan. * Puteți conecta adaptorul de alimentare pentru o lungă perioadă de timp.

Descriere Produs

Insulina Coolerul Box este conceput pentru a oferi un convenabil și la prețuri accesibile mod de a păstra medicamente (cum ar fi insulina sau alte medicamente care sunt injectate,), la o temperatură în condiții de siguranță în timpul:

Turism:Turism expune adesea medicamente pentru temperaturi extreme: compartimente de Bagaje, camere de Hotel (atunci când oaspeții sunt în afara de camere, de control al climei este de multe ori oprit),Taxiuri, companiile Aeriene și alte forme de transport.

Locul de muncă și Acasă:Multe medii de lucru ajunge la temperaturi extreme; chiar și în climat controlat zone poate fi oprit la sfârșitul zilei de afaceri.Cei mai mulți oameni preferă intimitatea lor insulină de stocare, mai degrabă decât plasând-o într-un frigider comun.În mod similar, nu poate fi temperatura și probleme de confidențialitate la domiciliu.

Vehicule și în aer Liber:Vehicul temperaturile pot depăși 100F în termen de minute de la a/c este oprit.Frigorifice medicina de stocare este necesar pentru Automobile, Camioane, Barci,rulote, și Motociclete, precum și activități în aer liber

Caracteristici

Încărcare rapidă: În răcire, este nevoie de doar șase ore pentru a încărca complet.

Rapid refrigerare: 2-10degC, (la temperatură ambiantă mai mică decât 28degC)

Baterie de mare capacitate: 10200mAh, lungi de așteptare.Baterie înlocuibilă de design.

Memento alarmă: alarmă de temperatură Înaltă temperatură joasă alarma, baterie descărcată.

Încărcare: încărcare USB, încărcător de telefon mobil, bricheta auto, adaptor de alimentare, power bank.

Produs aplicații: familie, masini, camioane pe distanțe lungi sau cu autobuzul.De călătorie nu mai este o problemă.

Frigorifice de medicamente: insulină, interferon, hormoni de creștere, vaccinuri, picături pentru ochi și așa mai departe.

Portabil și la modă

Suport DC12V DC, AC110V~240V, 3.7 V baterie, Suport auto de încărcare de lucru, suport adaptor de alimentare de muncă.

Ecran LCD mare, indica ora si temp de refrigerare în mod clar, interschimbabile între 'C și 'F

Antigel funcția,

Mediu prietenos: Folosind termoelectrice de refrigerare

Insulina conservarea cunoștințelor: 2 ° ~ 8 grade în frigider poate menține aceeași activitate 2 la 3 ani.Acesta este stocat la 15 ° C la 25 ° C timp de 6 săptămâni.

1. Spațiu de refrigerare(L*W*H) 190mm*62mm*30mm

2. Dimensiuni(L*W*H) 235mm*110mm*105mm

3. De refrigerare Temperatura de 2-10degC(Sub ambiant 28degC)

Temperatura interval de reglare: 2-25degC

4. Intrare/ieșire de Tensiune(Încărcător) AC100V-240V/DC 5.0 V/DC12V

5. Curent de ieșire(Încărcător) 2A

6. Tensiune(Baterie cu Litiu) DC3.7V

7. Capacitate(Baterie cu Litiu) Interne 10200mAH

8. Putere 5W/DC5.0V;3W/DC3.7V

Timp de încărcare: Încărcare în caz de pană de pe: 3-5 ore încărcare completă.Încărcare în caz de oprire: încărcată Complet în 1-2 ore.Cum să utilizați: Taxa pentru prima dată, vă rugăm să încărcați timp de 12 ore.Atunci când bateria de frigider este livrat, bateria este insuficientă, ceea ce va afecta efectul de răcire.După încărcarea completă, apăsați și țineți apăsat PE butonul pentru a-l activa, setați temperatura și frigider începe să se răcească.Pentru a accelera răcirea frigider și extindă de viață a bateriei, vă rugăm să pune într-un congelate sac greu sau o înghețată rece ca gheața pachet de gel.

Ceea ce în Pachet:

1 x Mini Insulină Frigorific Cooler Box (cu built-in baterie)

1 x Sac Portabil

1 x Incarcator USB (SUA, UE, marea BRITANIE AU Dop)

1 x USB cablu de Încărcare

Spațiul interior poate deține 28 de astfel de insuline

Transport

Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 39 de zile lucrătoare.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 60 de zile lucrătoare.La Distanță suplimentar cost suplimentar pentru unele este nevoie de adresa daca coletul este trimis prin expres, cum ar fi DHL,Fedex sau UP-uri etc. Ne va permite să știu dacă o altă plată este necesară sau nu înainte de expediere.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului.

Despre Impozitul Detalii

Cumpărătorul este responsabil pentru taxele percepute de lui/ei de țară.Dacă aveți nevoie de orice document sau factura la clearance-ul, vă rugăm să contactați-ne în orice moment.

Restituire/ Rambursare

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 60 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Etichete: frigider dometic, negru de ingrijire a pielii frigider, insulina, pan frigider, mini frigiderul, metal cutie cooler, frigider auto, diabetic zi, portul sim, frigider de birou

Adâncime ≤ 55 cm
Înălțime ≤ 89 cm
Stil Depozitare La Rece Frigider
Sursa De Alimentare De energie electrică
Material Plastic
Frigider Capacitate 190mm*62mm*30mm
Capacitate De Congelare Alte
Tensiune (V) 12V
Nume De Brand NoEnName_Null
Caracteristică Alte
Instalare Portabil
Lățime ≤ 60 cm
Numărul De Uși Cu O Singură Ușă
Certificare ce
Dimensiuni (L x W x H (Cm) 235mm*110mm*105mm
Capacitate 60L
Consumul De Energie Clasa A NICI unul
starea Noi
Consum de energie (Kwh/24h) 0.4
Tip Compact
Volumul =5L
Refrigerare Tip răcire cu aer
Putere (W) Alte
Controlează Modul De Timer Digital Control

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea