29er MTB XC hookless roți din carbon 30mm x 30mm UD mat lucios Novatec D791SB D792SB pădure pietriș roți de bicicletă

1 436.46lei

1 841.63lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

29er MTB XC 30mm x 30mm Hookless Curse de Roți din Carbon

Specificațiile Produsului

Tip Hookless Dimensiune 29er MTB XC Exterior Lățime 30 mm Adâncime de 30 mm Vorbit Găuri 28 / 28 Biberon Poziția Externă a Țese UD Finisaj mat Fata de Butuc Novatec D791SB 100mmm*15mm sau QR negru Butuc Spate Novatec D792SB 135mm * QR sau 142mm*12mm negru Spite Spaim Lider Sfarcurile Aliaj Negru Greutate de 1590±35g Material Toray T700 de carbon Max Limită de Greutate de 110kg Max Presiunii în Pneuri 55psi ERD 588mm Standardul EN de Garanție de 12 Luni Locul de Origine Xiamen, China

Opțional Spec

Țese Termina Hub Biberon Poziția Externă Sfarcurile Casetă Corpul UD / 3K negru mat Interne sau Externe, negru, rosu sau argintiu Shim 10/11s sau XX1 11s

Poze reale Luate de Salina

Caietul De Sarcini Diferite

Interne Sfarcurile VS Externe Sfarcurile

mat vs lucios

12K vs 3K vs UD

Colț de Fabrica Noastră

Ambalare și de Transport maritim

Vom pack roțile cu atenție pentru a se asigura că acestea sunt în condiții perfecte atunci când le primiți.Unele poze de mai jos arată cum să ne pack jante în condiții de siguranță.

Oferim transport gratuit la aproape fiecare țară din lume.Exact timpul de livrare depinde de metoda de livrare pe care o alegeți, excluzând timpul de procesare.

Cumpărătorii care aștepta DHL sau FEDEX a fi metoda de transport maritim trebuie să verificați dacă adresa de livrare este situat într-o zonă de la distanță.Dacă da, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.Taxele de transport maritim de zonă de la distanță va fi 35USD mai scumpe.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Coletul va fi expediat in jur de 6 zile lucrătoare după ce plata dvs. a merge prin.Pentru caietul de sarcini speciale, este posibil să dureze un pic mai mult.Număr de urmărire vor fi furnizate imediat ce coletul este expediat, împreună cu pachet de imagini.

Feedback-ul

Succesul nostru depinde de satisfacție a clienților noștri, prin urmare, o evaluare pozitivă este vitală pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne dea un feedback pozitiv cu 5 stele.

Vamale

NU există nici o garanție cu privire specifice datele de sosire pe TOATE poșta internațională.Noi NU suntem responsabili pentru orice întârzierile personalizate.Import Taxe, Impozite, taxe și taxe NU sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea Cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a verifica ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpăra sau bidding.By plasarea unei comenzi, trebuie realizat un acord cu politicile noastre.

Se întoarce

Poți returna produsul în TERMEN de 4 zile după ce pachetul este primit...Dar Elementul TREBUIE să fie returnate ca acesta a fost vândut cu tot ce a venit cu ea, cum ar fi etichete, ambalaje, etc...Dacă Elementul se întoarce folosit, deschis, deteriorat sau pierdut...Fără întoarcere va fi dat...Întoarcerea de articole personalizate, nu va fi permis...Cumpărătorul este de acord să Plătească toate costurile de transport, inclusiv de returnare.

Etichete: 700c osiei montate, volan wii, pietriș roata, freehub novatec, 29er osiei montate, bicicleta cadru pietriș, cristal pietriș, furculiță mare, ktm sx, novatec roata

Aplicabile Biciclete Biciclete De Munte
Aplicabile MTB XC racing
Dimensiune 29"
Finisare UD mat
Țese UD
Lățime 30mm
Sistem De Frânare Disc De Frână
Finisaj Mat
Tip De Pneu 29er hookless
Numărul De Model ST29ER3030XC791792P1423
A Vorbit Gaura 28H/28H 32H/32H
Nume De Brand Speedsafe
Adâncime 30mm
Roata Material de carbon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea