2017 New sosire cristal ars dopuri de urechi tuneluri bijuterii din oțel inoxidabil ureche expander indicatoare se amestecă dimensiunea en-gros

165.13lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

dimensiuni:6mm 8mm 10mm 12mm 16mm 14mm

6 dimensiuni, 6 buc fiecare dimensiune, total 36 buc/ lot Notă : 1.Altă cantitate este disponibil,dacă este cazul nevoile în altă cantitate,vă rugăm să ne contactați.

2.În cazul în care clienții cheltuiesc mai mult de 300 de dolari pe produsele noastre,vom transport gratuit prin DHL sau EMS, care poate ajunge cu 3-12 zile.

>>despre reveni

Acceptam retur

Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau elementul a ajuns în rupt,pls contactati-ne imediat pentru rambursare parțială sau retrimite privind condițiile de mai jos:

1.Întoarcerea trebuie să fie în starea inițială;

2.Reveni în termen de 7 zile;

3.Cumpărătorii să plătească pentru taxele poștale de returnare.

>>despre Feedback-ul

Ta mare satisfacție a noastră este fără sfârșit motivație.

Este foarte apreciat lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 stele și ne vom întoarce.vă mulțumesc pentru laude și feedback-ul mare.

dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați.vom rezolva problema cat mai repede posibil.vă mulțumesc pentru ajutor.

>>despre noi

suntem factory, personalizat este disponibil.dacă aveți nevoie de unele probe, va vom oferi gratuit, dar va trebui să plătească taxele poștale.dacă aveți un ordin de aici și au nevoie de alte probe, va vom trimite mostre împreună cu comanda dumneavoastră.

Etichete: aros bijuterii, plug and tunel, ureche plug silicon, centipede bijuterii, caduceul bijuterii, ankh bijuterii, india bijuterii, ureche ecartament, tunel de ureche, anti zgomot dopul

Metale De Tip Cupru
Categorie Ureche plug și tunel
Stil Moda
Nume De Brand KUBOOZ
culoare Argint, Aur
Cheie dopuri de ureche
piercing ureche
Calitate De înaltă calitate, cu garanție
Material Din Oțel Inoxidabil
Articol bijuterii
Dimensiune 6-16mm
Tip De Element bijuterii
Design Șurub tuneluri
Forma\model RUNDA
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model S815G
Bijuterii Tip Plug & Tunel Bijuterii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea