Original Yeelight Inteligent Lumina Plafon Lampă De Control De La Distanță Lumina Plafon Controler Pentru Yeelight Lumina Inteligent 450/480/650

41.38lei

49.26lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Yeelight Control de la Distanță de a Fi Maestru de Lumina *Compatibil cu Yeelight CONDUSE de Plafon Lumina prin BLE

Bucurați-Vă De Real Conveniency

O Alternativă Mobil pentru Comutator de Perete si APP Cu Yeelight Control de la Distanță, pornirea și oprirea, reglarea iluminat vine cu ușurință.Încerca, de asemenea, Confortabil Lunii Modul.Yeelight Control de la Distanță vă aduce o nouă experiență de brand de iluminat.

De iluminat pentru Nevoia Ta Conceput pentru Conveniency Ajustarea luminozității și temperaturii de culoare la o atingere de deget.Bucurați-vă de iluminat cu Yeelight Control de la Distanță.Iluminare bună vine cu confortul.

Design simplu, Ușor de Control, spre Deosebire de tradiționale de control de la distanță, Yeelight Control de la Distanță este un design minimalist.Drop manuale, trebuie doar să urmezi icoane.Suficient de mic pentru copii și persoanele în vârstă pentru a controla cu o singură mână.

Consum mai mic de Energie Mai Stand-By Conceput cu µA consum redus de energie, să îndeplinească 12 luni de utilizare (de 40 de ori pe zi).Echipat cu împingeți capacul din spate, schimbarea bateriei devine atât de ușor.

Etichete: pix smart 450, bec oală, sarcina lumini, xiaomi ceil, masina ceașcă de stocare, yeelight tavan pro, lampa led, pălării, ylxd02yl, led-uri rgb wifi xiaomi

Cerere Pat Cameră
Sursa De Alimentare AC
Caracteristici Yeelight Controller
Tipul De Bază Pană
Garanție 3 ani
Certificare CCC
Stil Contemporan
Numărul De Model yeelight lumina plafon
Corpul Material ABS
Instalați Stil Montare pe suprafață
Tensiune 12V
Utilizare Zilnic De Iluminat
Zona De Iluminat 10-15square metri
Material Rășină
Este De Becuri Incluse No
Tip De Element Lumini Plafon
Nume De Brand Yeelight
Technics Placat cu
Finisaj Nichel Periat
Este Estompat Da
Sursa De Lumina No
Numărul de surse de lumină 2
Tip Comutator Buton de comutare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea