3500W boiler Electric din Otel Inoxidabil Automata boiler 220V Portabil Cazan de Apă Fierbinte timp de Găleată Piscină

45.30lei

76.76lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă:

1. Atunci când utilizează produsul, metal tub de încălzire trebuie să fie complet în apă!

2. Este interzisă utilizarea apei în timpul încălzirii.

3. Vă rugăm să vă deconectați și apoi conectați contactul cu apa este cel mai sigur.

4. Produs încălzire, organismul uman nu poate contactul cu apa.Să deconectați ștecherul și de a folosi apa din nou.

5. Bile din oțel inoxidabil parte, trebuie să fie toți în apă, la căldură, sau vor fi deteriorate.

Pachetul inclus:

1 x Incalzitor

Caietul de sarcini:

- Putere: 3500W

- Lungime cablu: 1.5 m

- Tensiune de alimentare: 220V 50HZ

- Material: otel Inoxidabil + Plastic PP

- Acest boiler este rapidă și în condiții de siguranță.

- Perfect pentru încălzire în baie, găleată, gonflabile, piscina etc.

Instrucțiuni:

1. În primul rând, butoaie de plastic, butoaie de baie, cazi de baie, piscine, rezervoare de pește, butoaie, găleți și alte recipiente umplute cu apă.În incalzitor de apa, nivelul apei pentru a se asigura că încălzitorul de apă suspendate în apă.Nivelul apei în mai mult de 25 la 30 cm în încălzire.Produsul va fi automat plutesc la suprafață, prin ajustarea cablul de alimentare, puteți lăsa încălzire suspendat în locul potrivit.

2. Dacă recipientul nivelul apei nu este suficient de 25 cm, produsul nu poate fi suspendat în apă, asigurați-vă că conducta de încălzire trebuie să fie scufundat în apă, sistemul de încălzire poate fi ușor înclinat un pic de utilizare.Daca este gonflabila piscina sau cada de baie si alte materiale de containere.Din motive de siguranță, puteți pune un ceramice sub conducta de căldură, pentru a evita contactul direct cu conducta de căldură.

3. Recipientul este umplut cu apă, a pus într-încălzire plug puterea capului de așteptare pentru încălzire indicator de lumină, de căldură țeavă în jurul distribuție de multe bule mici, și a început să se încălzească.Dacă apa este mare, încălzită la jumătate din necesar să deconectați ștecherul, încercați următoarea temperatura apei.

4. Când temperatura apei ajunge la temperatura necesară, mai întâi deconectați ștecherul, așteptați 20 de secunde pentru a scoate de încălzire.Puteți folosi apă.

Produs De Întreținere:

-După utilizarea inițială, interiorul peretelui va fi similar cu pete de rugină.Deoarece tub din oțel inoxidabil în procesul de luare heat pipe, din tubul drept îndoit într-o spirală.

-Suprafețele din oțel inoxidabil sunt supuse la frecare și deteriorări la film protector.Puteți folosi noastre preparate hartie abraziva de lustruit pentru a menține suprafața produsului.

-După utilizare de mai multe ori, țevi din oțel inoxidabil perete va apărea alb scară, puteți folosi mingea de curățare.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: instant electric, boiler apa, puterea de încălzire a apei, electr încălzire, mașină de tuns parul surker, zece incalzitor solar de apa, incalzitor de apa, reparatii cada încălzire, confortabil picioare, gaz cazan de apă fierbinte, sac de apă caldă

Nume De Brand Surker
Origine NC(de Origine)
Instalare Alte
Certificare ce
Depozitare / Tankless Instant / Tankless
Tensiune (V) 220V
Capacitate Alte
Materialul Carcasei Din Oțel Inoxidabil
Putere (W) 2100-5000W
Modul de Control Control Inteligent
Numărul De Model Încălzitoare De Apă Electrice

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea