AC 200-450V 100A Digital Ecran LCD Digital de Curent Voltmetru Ampermetru Energie Multimetru Panou Tester Metru de Monitor

61.90lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

AC 200-450V 100A Digital Ecran LCD Digital de Curent Voltmetru Ampermetru Energie Multimetru Panou Tester Metru de Monitor

Caracteristici:

Măsurare tensiune, curent, putere și energie; LCD cu afișaj Digital indică tensiune,

curent, de putere și de energie afișa pe ecran în același timp.

Acest modul este potrivit pentru interior, vă rugăm să nu folosiți în aer liber

suprasarcină funcția de alarmă(Dacă puterea activă este mai mare decât pragul de fundal și putere va

flash)

Sarcina aplicată nu trebuie să depășească puterea nominală.

Magazin de date de energie atunci când alimentarea este oprită, butonul disponibile pentru controlul

Descriere:

PARAMETRI:

Tensiune de lucru: AC 200-450V

Tensiune de test: AC 200-450V (Afișaj: 200V-450V)

Curent: test interval: 0-100A (Afișaj: 0.00-99.99 O)

Test de putere gama:0-22kW (mai Puțin de 10kW, display: 0.0-9999.9 W;Mai mult de 10kW, display: 10.0-22.0 kW)

De energie gama de testare:mai Puțin de 10KWh, display: 9999.999 Wh; Mai mult de 10kWh, display:

00000.99 KWH,max 999999kWh)

Precizia de măsurare: 1%± 2 cuvinte

măsurarea vitezei:de 2 ori/secundă

Temperatura de lucru: -10℃~50℃

De lucru umiditate: 10~80%(Fără cremă)

Aer presiunea de lucru: 80~106kPa

Buton de control:

1. Lumina de fundal de control: apăsați scurt pentru a activa sau dezactiva lumina

2. Putere lamurit: apăsați Lung timp de 5 secunde până când numărul de pe ecran clipește, apoi opri apăsând.Apăsați scurt din nou, datele vor fi curățate și log out modul intermitent.Apăsați lung timp de 5 secunde din nou, datele vor fi salvate și log out de putere curățate modul.

3. Putere setările de alarmă: apăsarea Lungă până la "SET CLr" apare în domeniul energetic.Putere zona prezinta actuala gama de alarmă în timp ce cea mai mică cifră începe să clipească.În acest timp, apăsați scurt pentru a adăuga un (+1), setarea se va muta la o altă cifră în mod automat după 3 secunde.Apăsați lung timp de 5 secunde pentru a vă conecta după terminarea setărilor.

Pachetul Include:

1x 100A AC LCD Digital Multimetru cu CT

Atenția:

Tensiunea de intrare (verde) și terminalul de transformator de curent secundar de intrare (albastru) cabluri terminale de cabluri nu pot fi greșit, în caz contrar instrumentul va fi deteriorat

Acest instrument se aplică numai pentru AC 50-60HZ alimentare, nu poate fi folosit pentru val pătrat, invertorul de ieșire și de corecție este pozitiv Hyun val circuitul de măsurare, sau instrument va fi deteriorat

Procesul de instalare nu poate fi stors instrument metru ecran LCD, altfel nu va fi deformat / spart codul de situație

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate , cum ar fi persoane de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

2. Vom trimite bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de servicii de transport maritim ,cum ar fi accidente, întârzieri sau alte probleme.În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu primește expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil pentru a obține satisfacția dumneavoastră!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care părțile au primit.În cazul în care elementul este în posesia dumneavoastră este mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și de restituire sau de înlocuire nu va fi acceptat.Și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

2. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe, transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este deosebit de important pentru dezvoltarea afacerii, noi sincer apreciem feedback-ul dvs. pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 1 minut pentru tine ,extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Bine ati venit la magazinul nostru---

Vă mulțumesc pentru a alege UG.Ne Va Fi Nr. 1 În China!Suntem un vanzator cinstit pe Balioilhaircare.ro.

Ca un producător de electronice module, UG au fost în afaceri de peste 20 de ani, și acestea au o experiență vastă în toți ne-am descurca.

Etichete: 220 tensiune, metru panou, 220 voltmetru, dc metru, gratuit ampermetru, mare ampermetru, metru combo, aiyima ampermetru, 100a ac power meter, ac metru panou

actual gama de testare 0-100A (Afișare
DIY Consumabile ELECTRICE
Pachetul Include 1x 100A AC LCD Digital Multimetru cu CT
Test de putere gama 0-9999.9 W,10000-22000W
Alimentare AC
Tensiune de test AC 200-450V
Tip Display Numai Digital
Dimensiuni 79 * 43 * 48mm
Temperatura De Operare -10~50 ° C
Tensiune De Lucru AC 200-450V
Precizie De Măsurare 1 +/- 2 cuvinte
Nume De Brand HANLEI
Numărul De Model UN278-A200-450V

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea