Tuya Alimentat ZigBee PIR Senzor de Mișcare fără Fir pir Detector de Securitate de Alarmă Antifurt Senzor Tuya/SmartLife APP Contro

104.10lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Tuya Alimentat ZigBee PIR Senzor de Mișcare fără Fir pir Detector de Securitate de Alarmă Antifurt Senzor Tuya/SmartLife APP Contro

[APP Control de la Distanță]Conecta cu Tuya ZigBee gateway Hub, simplu descărcați APLICAȚIA "Smart Life/Tuya" pe iOS și Android pentru a adăuga dispozitivul pentru a detecta mișcarea corpului uman.De securitate acasă în mână tot timpul.

[Avansat Senzor de Mișcare]PIR detectează corpul uman sau animale care sunt în mișcare, 110° unghi de detecție, 6m distanta de detectie, se poate realiza monitorizarea în timp real de zi sau de noapte.

[Urgență de Alertă Push Function]atunci Când există mișcare detectat, notificări de alertă va fi împins la telefon, să fie conștienți de ceea ce se întâmplă la domiciliu, chiar și atunci când sunteți departe.

[Hidraulic de Alarmă cu Mai Senzor]Descoperirea scenarii: când te trezești noaptea, PIR detectează mișcare, lumina se va aprinde automat.Puteți urmări istoria senzor de activități.

[Performanță puternică & Ultra-lung Timp de Așteptare]sensibilitate Ridicată, puternic semnal de rețea.Ultra-lung timp de așteptare.Powered by 1buc baterie CR2(inclus), poate dura 2 ani.

Sursa de Alimentare: 1*CR2 (inclus)

Standby Curent: 26uA

Alarma Curent: 120mA

Timp de așteptare: 2 ani

Sensibil Unghi: 110°

Sensibil la Distanță: 6m

Protocol De Conexiune Fără Fir: ZigBee

APP: SmartLife/Tuya

Sisteme de sprijin: Android și IOS

Temperatura De Operare: 0℃- 60℃

Umiditate De Operare: 20% La 85%

Material:ABS

culoare:alb

Conținutul Pachetului:

1 * Senzor de Mișcare PIR

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: senzor wifi, alarmă ușă, sistem de alarma, senzor de mișcare, aqara soclu, wireless alarma scuter, mișcare senzor pir, aqara mișcare, tuya zigbee, zigbee

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea