10BUC Sac Portabil Cleme din Oțel Inoxidabil Alimentar Sac Clamp Clemă de Etanșare pentru Boabe de Cafea Chips-uri Fulgi de porumb Bucătărie

44.14lei

77.42lei

-42 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

10BUC Grele Practice Multi-funcție Durabil Portabil din Oțel Inoxidabil, Sac de Clipuri Pungă de Mâncare Clamp Clemă de Etanșare pentru Boabe de Cafea Fulgi de porumb Chips-uri

Descriere

Aceste Cleme de Etanșare din oțel inoxidabil care durabil și nu este ușor să ruginească.Designul părții frontale a etanșării este ușor plat, iar acesta zona este mai mare și mai stricte, în mod eficient de separare a prafului și a umezelii.Mare pentru multe utilizări: Păstrați chips-uri și fulgi de porumb frumos, le pot folosi pentru a sigila boabe de cafea, și ține pâinea și sigilați punga de legume congelate în frigider.

Caracteristică

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: Otel Inoxidabil.

- Dimensiuni: 7.6x6x3.5cm.

- Sigiliul clip este făcut din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este mult mai durabil decât material plastic.

- Un izvor puternic este instalat în sigilarea clip, care este mai puternic, mai durabil și astupat ermetic, în mod eficient de separare a prafului de vapori de apă.

- Suprafața de etanșare clip este la nivel înalt de sârmă de desen, mânerul este rafinat si confortabil, rezistent la uzură și rezistente la zgârieturi, și de înaltă calitate.

- Puternic din oțel inoxidabil alimentar clipuri și doar mărimea potrivită pentru saci, suficient de primăvară presiune să dețină un sac închis, și de a face treaba de etanșare sac.

- Mare pentru multe utilizări: Păstrați chips-uri și fulgi de porumb frumos, le pot folosi pentru a sigila boabe de cafea, și ține pâinea și sigilați punga de legume congelate în frigider.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare,monitoare luminozitate,manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

10 x Cleme de Etanșare

Etichete: clemă ic, spatulă lung, geanta clip din otel inoxidabil, multi alimente clemă, clip de cafea, clemă de plastic, alimente mini, alimente puternic clip bucătărie, instrument de bucatarie, clemă de metal

Numărul De Model 4360238
Plastic Tip PE
Caracteristică Eco-Friendly
Material Plastic
Tip Geanta Clipuri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea