Camping Vase Set Ultra-usor din Aluminiu Tacamuri, Ceainic Tigaie Non-stick Tigaie cu Lingura de Pliere

138.83lei

198.33lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descrieri:

【Un Camping bun helper】 set de vase foloseste un încapsulate de construcție pentru a economisi spațiu și este ușor de depozitat și de transportat.Acest Cookset este cele mai bune echipamente de supraviețuire pentru tineret camping sau cupluri drumeții.

【Înaltă calitate】 în condiții de Siguranță și non-toxice de aluminiu anodizat făcut tigaie, oală de gătit și ceainic este Ușor, durabil, non-stick de acoperire, ușor de curățat.Vase kit poate fi încălzită rapid pentru a adăuga strălucire naturală călătorie.

Caracteristici:

【Termorezistentă Mânere】 Izolată mâner de plastic protejează degetele de la temperaturi ridicate; non-alunecare, design vă oferă un ferm și confortabil de prindere.

【Toate-propusese de Gătit în aer liber Set】 Non-stick tigaie pentru prajit alimente; Mare capacitate vas cu capac pentru alimentare sau supa; Portabil ceainic pentru cafea sau apă clocotită.

Speci calificărilor:

Nume: 2-3 persoane, Oală Ceainic seturi

Material: avansat greu de alumină.

Oală de gătit caietul de sarcini: 166x89mm

Tigaie caietul de sarcini: 167x39mm

Ceainic capacitate: 800 ml

Greutate: 710 g

Potrivit numar: 2-3 persoane

Ambalare incluse:

1X oală de Gătit

1XFrying pan

1X Ceainic

1X sac Net

1X Cuțit, 1X Furculita, 1 Lingura

Note:

Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, luminozității, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Etichete: mens ovală pandantiv, mens pijamale king, top clar rimel, t32 nissan covor, femeie nike presto, mens tinuta tineri, mens pijamale grila, femeile toamnă lungă, top coat gel de 16ml

Pot Ține Apă Clocotită sau Nu Aplicabile
Origine NC(de Origine)
Ori Da
Material Din Oțel Inoxidabil
De unică folosință No
Cu Tacamuri sau Nu Da
Cu Cooler Bag sau Nu No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea