Asistenta Cuarț Ceas Brosa Buzunar Brosa Clip Medicale Buzunar Asistenta Medicala Ceas JL

24.73lei

41.21lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Asistenta Cuarț Ceas Brosa Buzunar Brosa Clip Medicale Buzunar Asistenta Medicala Ceas JL Produs caietul de sarcini: Caracteristici:

Mișcarea tip: SL39 cuarț

Material: aliaj de zinc

Dial grosime: 40mm

Diametru cadran: 21 mm

Catarama lungime: 36mm

Lungime masa: 74mm

Tabelul de lățime de bandă: 13mm

Descriere:

1.Distracție și luminoase cuarț ceasuri pentru asistente medicale.

2.Brosa design poate fi prins în haine sau în orice loc doriți, pentru a facilita un medic, o asistentă medicală sau de orice altă persoană care lucrează într-un spital sau orice domeniu medical

3. Asistenta se uita nu numai pot face convenabil pentru asistente medicale pentru a verifica ora la locul de muncă, dar facilitează, de asemenea, asistente medicale pentru a curăța rapid mâinile lor și pentru a evita infecțiile cu germeni.

Observație: Obiectele pot avea Logo-ul, dacă vrei să știi, vă rugăm să ne contactați.În caz contrar, vă rugăm să nu liciteze.

Pachetul Include: 1 x Ceas

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: pentru asistenta ceas, cansnow, asistenta ceas de buzunar, bărbați ceas de buzunar, ceas asistenta, asistenta pin ceas, asistenta pandantiv ceas, poshi ceas, daniel wellington, Ceas De Moda Pentru Femei

Carcasa Din Material ALIAJ
Adâncime De Rezistență La Apă nici unul --m
Caracteristică NICI unul
Cazul Formei RUNDA
Diametru Cadran 21 mm
Mișcarea CUARȚ
Dial Tip De Material ALIAJ
Gen FEMEI
Numărul De Model 141093
Rama Funcție Staționare
Nume De Brand luxfacigoo
Rama Tip De Material ALIAJ
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Dial Display ANALOG
Origine NC(de Origine)
Stil Moda & Casual

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea