Ortopedice Baie masă-non-alunecare scaun de baie-max greutate de 136 de kilograme

169.22lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Anti-alunecare orthoprime scaun de baie

Banca Cadă din aluminiu, deci este foarte ușoară și ușor de transportat.Din cauza dimensiunilor sale poate fi folosit în atât de largă și îngustă căzi de baie cu condiția ca ele sunt atașate la măsurile sale 23x18x75 cm.Este un element ideal pentru un sfert de Adaptat baie La nevoile de vârstă sau persoanele cu handicap.

Fiecare picior are o aderență ridicată ventuza recipient pentru a oferi o mai mare stabilitate.Utilizarea este recomandat pentru persoanele în vârstă, persoanele în vârstă, persoanele cu Mobilitate Redusă Sau care au unele dificultăți în picioare pentru o lungă perioadă de timp.Sănătate și îngrijire personală.

Duș scaunul este de asemenea potrivit pentru utilizarea de copii ca ea face mai ușor de toaletă părinți.Acesta poate fi folosit de către toți membrii familiei, pentru a lua o mult mai relaxat duș și favoare Restul în toaletă de zi cu zi , În plus față de a da încredere și stabilitate.

✅ Cel Mai Bun Preț Garantat

✅Cumpărare garanție ( 2 ani / 24 de luni ) Avantaje de baie suspendat masa

Siguranță ȘI ÎNCREDERE : Baie de bord proiectat pentru a se potrivi Utilizatorului măsurători și nevoile.Baie completa, care facilitează accesul și oferă zilnic un toaletă intimă - Relaxant și Confortabil .

MAI multă STABILITATE : Baie banc adaptat la persoanele in varsta, adulti sau copii.Bucurați-vă de igienă în condiții de siguranță.Non-alunecare de picioare armat cu cauciuc se rade pentru a preveni alunecarea - Ajutor pentru Baie .

CALITATEA MATERIALELOR : Portabil, scaun de baie cu structura din aluminiu si pvc hipoalergenic foarte rezistent.Ușor de utilizat și de transport.Greutate maximă suportată 136 de kilograme - durabilitate Garantată .

CARACTERISTICI TEHNICE : Măsuri de baie masă pentru persoanele în vârstă 23x18x75 centimetri.Cu 10 gauri de drenaj se face chiar mai confortabil.În formă de U în picioare Mai mult de Igienă .

100% SATISFACȚIE GARANTATĂ : Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă furniza excelente servicii profesionale pentru clienți înainte și după achiziție, nu așteptați nici mai mult și bucurați-vă ortopedice cadă banca acum.Ortopedice scaun de baie detalii

✔Total de măsurare: 75centimeters.

✔Locul lungime: 37centimeters.

✔Lățime șezut: 23centimeters.

✔Cauciuc mânere laterale.

✔Greutate maximă suportată: 136kilograms.

✔Ușor de asamblare Manuală în spaniolă.Beneficiile orthoprime Baie masă

♥Mai multe de securitate și încredere.

♥Ușor și rapid de montaj.

♥O mai mare igiena și bunăstarea.

♥Confortabil și ușor de transportat.

♥Potrivit pentru întreaga familie.

♥ Cumpărare garanție ( 2 ani / 24 de luni )

Etichete: carja pad, scaun de toaletă balama montaj, alb toaletă balama, potti, duravit wc balamale, peebuddy, tambur de încălzire, drăguț portocaliu, reparare toaletă balama, garnitura pentru blender

Nume De Brand OrtoPrime
Numărul De Model 35898

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea