50pcs Cupcake Cutii de Depozitare Pentru Bucatarie Singură Cavitate cu Pereți de Hârtie Kraft Titularul Containere de Ambalare Transportatorii Cu Insert

78.25lei

128.26lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

50 buc Cupcake Cutie Singură Cavitate cu Pereți de Hârtie Kraft Titular Portabil Containere de Ambalare Transportatorii cu Insert

Descriere

Elementul este un set de 50buc singură cavitate vitrate cupcake cutii, care este fabricat din durabil hârtie de calitate alimentară în condiții de siguranță pentru a utiliza.Fiecare cupcake cutie dispune de o fereastră clar și introduce, și este ideal pentru stocarea prajiturele sau briose să-i oprească deplasarea în transport.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: hartie Kraft.

- Dimensiune: Aproximativ 15.5 x 9.5 x 9.5 cm.

- Decorative cupcake cutii sunt realizate din eco-friendly alimente grad de hârtie, care este foarte gros și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

- Patiserie, cutii se potrivesc bine pentru dimensiunea standard sau jumbo prajiturele ca medie cumparat de la magazin și de casă.

- Fereastra de proiectare poate scoate în evidență cupcakes dumneavoastră în interior, fără a expune la aer, și inserție de hârtie este mare în a le menține protejate de mișcare în jurul.

- Mâner portabil de design, și ușor de utilizat și transportat.

- Potrivit pentru diferite ocazii, cum ar fi copilul de duș, cabină de duș de mireasă, nunta, petrecere de aniversare, aniversare și de Crăciun.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

50 x Cupcake Cutie

Etichete: cafea, ceai zahăr, container pentru materiale în vrac, personalizat cupcake cutie, cancer ribbon, tort recipient de stocare, spațiu de stocare, cutie de depozitare bucatarie metal, cupcake cutie pachet, min cupcake cutie, muffin

Organizator depozitare și organizare
De stocare de bucatarie cutie de depozitare
Material
Stil Modern
bucătărie organizator Container Pentru Alimente
Nume De Brand OUNONA
Containere De Depozitare Bucătărie Organiza Instrumente

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea