V-Neck fără Mâneci Dantelă Boho Plaja de mireasa Rochie de Mireasa cu Guler reale fotografie de probă pret de fabrica

326.21lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Clientul ar trebui să citiți mai întâi:

1.Noi (FANWEIMEI) se fabrică în orașul Suzhou din China, putem proces de devenire și de transport foarte rapid.Pentru dimensiunea standard, de obicei, nevoie de 3-10 zile.Pentru custom-made nevoie de 10-15zile. 2.Ne ia o mulțime de FOTOGRAFII REALE pentru majoritatea modelelor noastre,și va continua să actualizeze FOTO REALE pe pagini, care va face să crezi ceea CE VEZI ESTE ceea CE VEȚI OBȚINE. 3.A ales dimensiunea este cel mai important lucru.Vă rugăm să asigurați-vă să fie strict în conformitate cu graficul nostru dimensiune, mai ales la modelele cu fermoar pe rochia înapoi.Dacă ai nevoie de un custom made rochie va rugam sa ne contactati, va vom oferi datele de care aveți nevoie pentru a măsura și, de asemenea, măsurare de instruire. 4.Dacă aveți nevoie de această rochie foarte urgent, vă rog, nu a ales Balioilhaircare.ro standard de transport sau orice alt transport gratuit metodă ,pe care cei viteza de transport maritim este lent, vă sugerăm să ne contactați cu privire la data de rochie de utilizare ,vom spune yo daca pot alege alte metode de transport.

100% FOTO REALE

Ceea ce vezi este ceea ce veți obține, de asemenea, puteți să ne contactați pentru mai multe poze cu aceasta rochie.și, de asemenea, noi bun venit personalizat de imagini.

Etichete: rochie de mireasa boho, pantaloni de nunta simple, rosa grace iubește dantela, rochie wed, puff maneca rochie de mireasa, maneca rochie de mireasa real, detasabila rochie de tren roșu, nunta dressing boho, haina blana real, dantela vintage boho rochie de mireasa cu maneci lungi

Imagini Reale Da
Rochie De Mireasa Tesatura Dantela
Tip De Element Rochii De Mireasa
culoare nud
Built-in Sutien Da
Maneca Stil Regulat
Tren Matura/ Tren Perie
locul de origine China
Nume De Brand YASHANG
Decolteu v gât
Oem Da
Timpul De Procesare 5-7 zile
Ambalare plasic de ambalare cu o singură cutie
Design Spate backless
Numărul De Model 1176
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Talia Naturale
Pentru Femeile Gravide No
Silueta Plaja
Decor ca ai cerință
Dimensiune 2-16
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Element De Moda Simplu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea