Anti-furt, Electric Rim Lock Pentru Ușă de Metal Poarta China Rim Lock Sistem de Control Acces cu Comandă Electrică Blocare Ușă Video Telefon

39.19lei

41.25lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cum pentru a alege cele mai potrivite Blocare

I. Principalele caracteristici

Electric De Control Blocare.poate fi deschis prin dispozitive electrice, apăsarea butonului(în Interior) sau la cheie(în aer liber).Potrivit pentru Stânga și dreapta ușă deschisă(puteți alege de unul Singur).Este foarte securizate și anti-furt.De asemenea, pot evita pe cineva pentru a deschide blocare cu alte instrumente.

II.Caietul de sarcini

Această blocare poate fi folosit pentru porțile de clădiri rezidențiale, în special a publicului ușa de reședință, clădiri guvernamentale, școli, hoteluri, fabrică, depozit, etc.Este, de asemenea, compatibil cu control electric ușă.

Structura internă a acestui blocare a fost îmbunătățită care vă va împiedica de la deschiderea de blocare prin lovirea de pe ea.acest lucru va face mai sigur.

Alimentare:DC12V

Curent:2A

Temperatura de lucru: -20 -+50degree

Material: fier, suprafața de desen

III.Conectați diagrama

1buc Electric de Blocare 1buc în aer liber miez de Blocare 3Pcs Cheie Șuruburi și accesorii

1. Service în garanție va fi onorat dacă prejudiciul nu este cauzat de om, Suntem Compania Oferă o garanție de 2 ani pentru produse relativă . (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și a reveni la noi în perioada de garanție(și în original

ambalaj,DACĂ este posibil)trebuie să ne spui ce este defect si da-ne ID-ul Balioilhaircare.ro,NU AVEM de REPARARE

SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ UN PRODUS CU O GARANȚIE EXPIRAT!

3. Feedback-ul negativ sau Scăzut DSR nu rezolva orice probleme de fond al sistemului .Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: electric de blocare poarta, rfid blocare poarta, sănătate, eva blocare a ușii, china smartphone-ul de știri, electrice industriale usa, poarta interfon, blocare motor, vizita de blocare a ușii, Control Acces

Nume De Brand Realhelp
Fail Safe Blocat atunci când Puterea pe
Temperatura -20-+60degree
Blocare curent 2A
Material fier de călcat, suprafața de desen
Greutate 1.2 KG
Blocare tensiune DC12V
Numărul De Model ET-200

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea