Grădină de flori, Jucării de Construcție a Construi Buchet Seturi pentru 3 4 5 6 Ani, Copiii de Învățare Timpurie THIN889

46.21lei

57.77lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Grădină de flori, Jucării de Construcție a Construi Buchet Seturi pentru 3 4 5 6 Ani, Copiii de Învățare Timpurie THIN889 Descriere: Caracteristici:

În interior sau în aer liber, de vară sau de iarnă, copiii pot construi propria gradina, pe plaja, curte, sandboxanywhere și oricând!

Este cea mai tare nisip jucărie pe timpul verii, cel mai amuzant art & craft jucărie în timpul iernii.Acest Construi O Grădină de Flori Jucării pentru Copii pentru orice sezon, oriunde.

De învățământ: Aceste stivuire florile sunt mari pentru tactil de învățare și ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și coordonarea ochi-mână.Copiii pot să se amestecă și se potrivesc piesele pentru a crea diferite flori la va.Mare pentru dezvoltarea lor sentiment estetic.

Distractiv Și Ușor: Cu piese interschimbabile, fetele pot face sute de posibile aranjamente florale.Este ușor pentru a asambla sau dezasambla chiar și pentru copii mici.

Nici un Miros și în condiții de Siguranță: Toate piesele sunt realizate de primă calitate inofensiv și plastic non-toxic.Păstrați copiii în siguranță și se bucură în timp ce creșterea lor creativitate și cunoaștere.Sa margini netede asigurați-vă că cei mici mâinile sunt în siguranță.

Caietul de sarcini:

Tip:Flori De Constructii Jucărie

Material:Plastic

Pachetul Include:

1 Set (46/92/148 Buc) x Flori Jucării

Etichete: leopin, caramida de flori, flori de jucărie, frunze de bambus piatra, buchet de mireasa, biserica jucărie, tmnt jucarii vehicule, Bloc, bloc de flori, coroană de flori

Avertizare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Numărul De Model 36201548
Certificare CE
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Coduri de bare No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea