Piscina Gonflabila Copii Piscină Cu Cadă De Baie Pentru Copii Copii Portabil În Aer Liber Pentru Copii Bazin Cadă Nou-Nascuti Piscină

78.42lei

82.54lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Portabil Copil Nou-Născut Cadă Gonflabile Îngroșarea Copii Baie Piscină Duș Bazin

Caracteristici:

1. Independent gonflabile.Fiecare unitate este independent umflate, iar supapa de aer este conceput pentru a fi completat și dezumflat.Chiar dacă o parte este deteriorat, acesta nu va afecta inflația de alte unități.

2. Anti-alunecare cu pernă de aer.Unic de siguranță non-alunecare cu pernă de aer design poate preveni copilul de la alunecarea în apă, permițând mamei de a utiliza siguri că copilul este fericit.

3. Buzunare laterale.Cada are in plus buzunare laterale mari, care pot fi utilizate pentru a plasa copilul tau e produse de baie sau a mamei tale de telefon mobil!

4. Suportul inferior.În partea de jos, suport design-ul este crescut, iar partea din spate este înclinat pentru a sprijini copilul pentru a preveni cadă rollover.

5. Non-alunecare de bar.Cada de baie este proiectat cu o bară orizontală pentru a preveni copilul de la alunecarea în baie, și în același bar în partea de jos este mai bine pentru fixarea hidromasaj.

6. Se adaugă apă linie.Interiorul baie este gravat cu un semn de apa, care este convenabil pentru mame pentru a adăuga apă în conformitate cu nevoile lor reale.

7. Design de suspensie.Speciale de jos a cada poate fi agățată pe perete, astfel încât mamele pot stoca cadă și să păstreze apa în cadă uscat fără deflație.

Caietul de sarcini:

Ambalare: cutie Hardcover

Material: de Înaltă protecție a mediului din PVC

Cadou: Un kit de reparare

Produs diametru exterior: 98 X 65 X 28cm/38.58 X 25.59 X 11.02 în

Produs diametru interior: 78 X 45 X 28cm/30.71 X 17.72 X 11.02 în

Culoare: Roz, Albastru

Aplicabile varsta: 0 ani sau mai în vârstă, se recomandă că inflația nu trebuie să fie prea plină.

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferă datorită măsurare manual.

2. Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: accesorii piscina fuente, jucării de piscină se arunca cu capul, bazin de înot, fleece salopeta cu fermoar, gonflabile piscina swimava, mici gonflabile piscina, bestway filtru, costume de baie piscine, Bestway, piscina pentru copii

Funcția Nou-Nascuti Piscină
Funcția 2 în aer liber
funcția 3 Piscina gonflabila
Funcția 1 Copii, Bazin De Hidromasaj
Funcția 4 Înot
Material PVC
Numărul De Model copilul
Varsta 2~4 Ani
Model Tip Solid
Forma Gonflabile Pătrat
Tip De Element Piscină

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea