Hardware Usi culisante scripete, usi Glisante suspendate roată, de dimensiuni mici, 1 seturi/ ,pentru o ușă/ 30 * 30 feroviar suspendate

28.37lei

33.36lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.Culoarea finală, vă rugăm să consultați nostru actural bunuri.Vă rugăm să comfirm informații( numele, prenumele, codul poștal, numărul de telefon, etc.)din nou înainte de a cumpăra.

2. Dacă nu te-element, în timp ce timpul de livrare se încheie, vă rugăm să ne contactați.Vom extinde livrarea de protecție data imediat.

3. Vă rugăm să NU deschideți litigiului în termen de 59 de zile de când coletul a fost livrat, dacă destinatiom țară este Rusia sau America de Sud Țări.

4. Vă rugăm să NU deschideți dispută în termen de 79 de zile de când coletul a fost livrat, dacă destinatiom țară este Brazilia.

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

6. Dacă nu satisface produsele noastre, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

hardware Usi culisante scripete, usi Glisante suspendate roată

Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate Produs: feroviar Suspendate scripete Potrivit pentru 30 * 30 mm feroviar suspendate Pachetul contine: fulie x 2 accesorii

Etichete: ușa roată role, slideing hardware ușă, hambar roata, feroviar cu role, skeid bord, ușa cu role, dulap hardware, glisați ușa hardware, Usa De Hambar Feroviar Suspendate, perdele de roți de cale ferată

Numărul De Model 11
Tip acționare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea