24buc/cutie Unghii False Sicriu Balerina Roz și de culoare transparent cu model Fluture de design Acrilic Unghii False pentru Femei

15.94lei

20.98lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Unghii false Sicriu Balerina Roz Fluture Acrilic Unghii False pentru Femei și Fete TY Descriere -Full unghii de design,Materiale de Înaltă Calitate ABS,Practic lungime, face unghiile mai subțire și are o foarte realist sau cel puțin o face profesional aspectul.Aceste unghii va dura timp de cel puțin 1-2 săptămâni cu îngrijire normală.

-Design unic, cu roz și fluture unghii artificiale, de calitate excelentă,și ușor de utilizat.

-Naturale unghiile false vor Face unghiile mai atractiv.Indiferent de ceea ce dvs. de unghii este dimensiunea, puteți alege cele mai potrivite unghii false pentru tine ,Doar câteva minute, este ușor să tăiați și să le depună la orice lungime și formă.Este potrivit pentru cele mai multe ocazii.

-Vei primi 1 cutii de unghii false, conține 24 de piese false, sfaturi de unghii in 12 dimensiuni diferite, 1 buc pila de unghii, 1 bucată de unghii stick, 1 bucată de bumbac alcool, 1 buc lipici.Cuprinzătoare costum care vă va ajuta să creați o manichiura frumoasa.

-Ușor pentru ambele unghii profesionale de specialitate sau nail art elev, potrivit pentru acasă DIY unghii de arta.Minunat cadou pentru sotia ta, prietena, mama sau surorile și se potrivesc hainele în petreceri, nunta, cosplay, bal mascat, vară, plajă, viața de zi cu zi și așa mai departe.

Cum să utilizați

1.Scoate la suprafata keratina de ușor de slefuire unghiile felii cu un scrub,clătiți și păstrați unghiile curate și uscate.

2.Selectați dimensiunea corectă a unghiilor și să ia dreptul de suma de bandă adezivă pe partea interioară a selectat unghiei.

3.Atașați o bucată de rădăcină de unghii la fața unghii,rezista pe unghii timp de 8 secunde,se lipi strâns

Cum de a descărca

Bandă adezivă bandă adezivă:lacul de Unghii nu este necesar,utilizați moarte ale pielii pentru a elimina unghii de pe ambele maluri ale unghiilor.

Notificare

1.Vă rugăm să permiteți-1-3 eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.Pentru că de unghiul si lumina, obiect real poate fi ușor diferită de imaginea, Sper că puteți înțelege noi!

Pachetul Inclus 24BUC

Transport putem Sprijini Picătură de Transport maritim la nivel Mondial(exclude zonele de război).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete ar putea fi primit în 15-50 zile lucrătoare.Cumpărătorul de Protecție Dacă aveți orice problemă cu ordinea,bine ai venit să ne contactați ,suntem foarte fericiți pentru a servi fiecare client; Rambursare Completă dacă nu primiți comanda în termen vânzătorul garantează timpul de livrare; Rambursarea Integrală sau Parțială , în cazul în care elementul nu este la fel de descris,dar vă rugăm să ne contactați în primul rând,vă Rugăm să nu Arbitrară lăsați un feedback-ul rău și deschide dispute.Disputa nu este cea mai bună soluție pentru orice problemă,cel mai bine este să contactați cu noi, la o dată, vom verifica ce s-a întâmplat, și o mai bună soluție; sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu comentariu de Cinci stele, care este foarte important pentru noi.în următoarea centi,vă rugăm să ne contactați,ne puteți trimite un cadou frumos sau Cupon pentru tine, după Mine,puteți obține mai multe Reduceri și de promovare ; Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Să NE contactați, vă Rugăm să ne Mesaj de la 8:30.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Etichete: mat sicriu cutie, juln cuie de sicriu, unghii false modele moderne, rășină sicriu cutie, unghii false scurt, fals, unghii lungi, simplu unghii false sicriu, sicriul lung de unghii, modele de unghii false, Unghii False

Material Acril
Nume De Brand YADORNOS
Lungimea Unghiilor mult
Tip Plin Sfaturi De Unghii
Numărul De Model 50379
Cantitatea 24buc
Cerere Degetul
Dimensiune normal
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea