Tablă De Șah V-Neck Cardigan Femei Pulover Vintage Verde Carouri Maneca Lunga Haina De Toamna Iarna Liber Casual Chic Top Îmbrăcăminte Exterioară

99.93lei

133.21lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1.Despre Dimensiunea

Toate dimensiunile sunt manual măsurat, nu poate fi o eroare de 1-3 cm, care nu afectează utilizarea normală.În același timp,dimensiunile noastre toate sunt din Asia dimensiuni, care pot fi diferite de la dimensiunea utilizate în țara dumneavoastră.Vă recomandăm să alegeți o dimensiune mai mare.

2.Despre Transport

De obicei, coletul va fi livrat în termen de 3 zile, dacă există circumstanțe speciale, cum ar fi vacanta, va exista o mică întârziere.Nu este de sprijin pentru a schimba adresa după ce mărfurile sunt trimise.vă rugăm să confirmați adresa de livrare și alte informații înainte de plasarea comenzii.

3.Despre Pachet

Puteți urmări coletul în https://www.17track.net/zh-cn sau https://global.cainiao.com/, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, dacă protecția timpul se scurge, puteți să contactați cu noi și vom extinde.

4.Despre Produs

Fotografiile noastre sunt toate luate în natură, dar din cauza diferite de fotografiere lumină și rezoluția monitorului,nu va fi o anumită diferență de culoare în produs.Vă rugăm să luați un obiect real ca cel mai important lucru, diferenta de culoare nu este o calitate întrebare.

Etichete: haina în carouri, tablă de șah, tablă de șah culturilor sus, coreeană argyle cardigan, pulover supradimensionat femeie, carouri grila pulover, 2020 cardigan femei, strat de amestec, cerb pulover verde, tablă de șah tricou

Grosime Fleece
Stil Casual
Tip De Închidere Singur Pieptul
Decor NICI unul
Dimensiune S/M
Origine NC(de Origine)
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Material Blană de nurcă/Poliester
Varsta Vârstele 16-28 De Ani
Compoziția Materialului Blană De Nurcă
Gen FEMEI
Maneca Stil Regulat
Model Tip Argyle
culoare verde
Guler V-Neck
Sezon Primavara/Toamna
Numărul De Model D1021
Lungime maneca(cm) Plin

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea