Tip Nou Design, serigrafie Diametru Interior 40*50 cm(16"x20") Auto-Tensionare Cadru în Loc de Targă

287.81lei

338.60lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2015 tip auto-tensionare rama ecranului

Innernal Dimensiuni:40x50cm,Outernal Dimensiuni:50x60cm

2015 tip auto-tensionare rama ecranului este cea mai recentă invenție a companiei noastre.noul Ecran de Imprimare Cadru pentru a compara cel vechi, nou auto-întindere cadru mult mai simplu și nu are nevoie de adezivi.Orice combinație poate fi în orice dimensiune a ecranului cadru în funcție de nevoile și utilizarea repetată, produsul ecran de imprimare va fi instalat în mod repetat, asamblarea se întinde de o dimensiune arbitrară de rama ecranului are nevoie doar de 3-5 minute, după tensionare-cadru întinde cadru la fel ca tradiționale de metal sau rama de lemn, de asemenea, puteți pune emulsie de imprimare și de imprimare.

Noi Asambla auto-întindere cadru de instalare necesită doar două Imbus (de asemenea, pot fi echipate cu șurubelniță electrică a instala mai rapid și mai eficient), întins ecran cadru și cadru obișnuit, fără nici o diferență.

Auto-întindere cadru folosind un speciale de materiale de aluminiu, cadru marimea 43*25 mm.speciale de proiectare structurală, puterea decât în mod normal aluminiu, 1.6 kg greutate pe metru, 40*50cm diametru interior greutatea este de 2.88 kg, complet potrivit pentru ecran de imprimare nevoie.

Produs caracteristică include

1. 2015 tip slef-tensioing rama ecranului poate înlocui mâna Ecran Targă după Slef-tensioing cadru nu folosiți lipici și alte materiale.

2. Tensiunea egalitatea între marginea, fiecare margine potrivit alocat lungime de 2-4 tensiune moment dat, prin a se ralia la funcționarea uniformă complet pentru a activa ecranul de tensiune și cerințe.

3. putem folosi cadru pentru a face placa ,imprimare doar ca folosind tradiționale de metal sau rama de lemn

4. Utilizarea repetată a terminat de mătase ecran ochiurilor de plasă (main monocrom), cadru nevoie doar de un set de întindere clemă, și se poate termina stretching ecran ochiurilor de plasă.Rama ecranului este aceeași cu ecran tradițional cadru de când ne-am lua în jos unul.

6.rama ecranului edge pot fi ordine de mărime, ce tipuri de diferite dimensiuni cadru benzi poate fi compus din diferite dimensiuni de ecran cadru, se poate adapta la dimensiunea de diferite modele de diferite rama ecranului nevoie;

Cum ar fi compania standard de configurare TW700; TW600; TW500; TW400, TW300 cinci tipuri de dimensiuni de auto-tensionare rama ecranului edge fiecare 4 pot fi combinate în:

70*60 (CM) 70*70(CM); 70*50(CM); 70*40(CM); 70*30(CM)

60*60(CM); 60*50(CM); 60*40(CM); 60*30(CM);

50*40(CM); 50*30(CM); 50*50(CM);

40*40(CM); 40*30(CM); 30*30(CM);există cincisprezece dimensiuni diferite de auto-tensionare rama ecranului, utilizatorii trebuie doar să se bazeze pe modelul și necesitatea pentru orice combinație pentru a face o plasă adecvate cadru.

7.auto-tensionare ecran rama din aliaj de aluminiu, oțel inoxidabil și aliaj de nichel material; se spală cu apă, rezistent la coroziune, nu rugina;

8, auto-tensionare rama ecranului are nevoie doar de toM3 și M4 interior Imbus, oamenii nu au nevoie să cumpere alte materiale și instrumente pot fi de tensiune, placa de luare, de imprimare, plasă elimina instalarea conservare.

Auto-tensionare rama ecranului de instalare și manual de instrucțiuni

Înainte de a instala de auto-tensionare rama ecranului aveți nevoie de a verifica tot ceea ce aveți, cum ar fi M3 și M4 cheie Allen 4psc colț de adaptare rama ecranului tăiate standard de piese de schimb includ aluminiu rama ecranului tăiate rama ecranului margine de etanșare șanț 2 slider și piulița 2 suruburi de rezerva.

2.1 Selectați potrivit rama ecranului bordurile în funcție de dvs. de imprimare grafică.Apoi conectați rama ecranului.Conectați celălalt cadru tăiate cu adaptarea locuri și apoi repara ușor.

2 Fiecare patru tenis cadru utilizează fără sudură de aliniere, conectorul va fi conectat la cele patru colțuri, și folosind M4 cheie Allen va conecta partea de sus surub de fixare.Cu colțul interior adaptarea bucăți și apoi fixat cu șuruburi de interior comer adaptarea locuri ușor.

Note speciale:

3 net frame patru tensiune șurub, astfel încât net groove cadru strâns în interiorul marginea exterioară a U coastă.

4. Ecranul din dreapta pus pe auto-tensionare rama ecranului marginilor, de-o parte pentru a porni ecranul va placa ecran plat presiune, cum ar fi groove, apoi în partea dreaptă a ecranului plat îndreptat, de asemenea, presat în canelură.Apoi, metoda este, de asemenea, apăsând pe ecran pe ambele părți ale ecranului.

5, M3 interioară cheie Allen a început pe marginea hexagon exterior uniform șuruburile strânse, ecran cu inner groove cadru natural se mișcă în exterior, tensiunea ecran, că pentru a obține tensiunea necesară versiune de ecran .

6, tensiune și a rețelei este finalizată, sistemul de tensiune net cadru și tradiționale net cadru exact la fel.Două photosensive Emulsie de acoperire și Expunerea

Ea are aceleași proceduri cu ecran tradiționale de imprimare loc procesul de luare, de la ecranul de degresare, ecran de spălare și uscate și acoperirea photosensitve emulsie(sau lipirea photosensive filme)pentru expunere.Trei imprimare și curățare ecran imprimate

Ea are aceleași proceduri cu procesele tradiționale de imprimare sau în timp ce de curățare după tipărite procesul Patru eliminarea ecran ochiurilor de plasă

După curățare ecran ochiurilor de plasă și pe deplin uscat, vă rugăm să trage înapoi ecran ochiurilor de plasă de la un colț, apoi benzi de cauciuc va fi scos din șanțuri.Ecran ochiurilor de plasă va fi eliminat treptat.

Etichete: c24 wpl, mare minerit cadru, rama foto, msi gtx 960, bm 800 isk, mi scuter, voron 2, barbati gantera reglabila, carlinkit, de gaze cu plasmă bricheta

Tip Instrument De Mână Piese
Numărul De Model DJ
Origine NC(de Origine)
Material Aluminiu-Aliaj de cupru
Utilizare Comerciale Fabricarea
Nume De Brand SPExpressDIY

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea