Pentru bmw Limita de viteza Informații SLI Emulator pentru BMW NBT Retrofit NBT F3/F5/F7/X5/x6

161.04lei

322.09lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

nu este de sprijin Bkombi !!!!!!!!!!!!!!!

BW F3/F5/F7/X5/x6 Seria Limita de Viteza Informații Emulator Emulator utilizat de afișare limită de date integrate în harta de navigație pe bord sau pe head-up display (HUD).Pentru masini cu a extins domeniul de aplicare de instrumente 6wa/6wb Original 12 Pin in/out conector.Vă rugăm să asigurați-vă că BMW hartă pentru zona dumneavoastră conține informații limite de viteză (SLI) Nu conectați și să se joace!Codificarea este necesară după instalare.

Caietul de sarcini:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Important Notă: produsul trebuie instalat de către inginer profesionist , nu oferim instrucțiuni detaliate.Vă rugăm să asigurați-vă că știți de instalare înainte de a comanda.Produsul nu accepta înlocuit, cu excepția de la probleme de calitate.(defect rata de returnare de mai puțin de 0,01%)

Transport

Am expediat de către EMS,DHL,UPS,China post și așa mai departe, în 2-3business zile

** EMS, de obicei, durează aproximativ 6-13days,mai mult sau mai puțin .dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp;dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,va fi puțin mai mult timp.

** DHL,UPS, de obicei, durează aproximativ 4-6days,mai mult sau mai puțin .dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp;dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,va fi puțin mai mult timp.

**China post durează aproximativ 15 la 25 de zile,mai mult sau mai puțin .dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp;dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,va fi puțin mai mult timp.

Garanție

vă puteți întoarce-ne pentru elemente noi dacă elementul primit nu poate funcționa sau alte întrebări

Etichete: ev încărcător cablu de 11kw, nbt, ns sx, audio bmw cic, wallbox 7kw tip 2, bmw x1 masina juca, gbt, bmw e70 x5, cablu sli, bmw nbt

Tip De Element Cabluri, Adaptoare & Prize
Nume De Brand SHIHAIJUXIN
Afară De Putere 12V
Tip De Material PVC
Articol Greutate 100g
Caracteristici Speciale pentru bmw Limita de viteza Informații SLI Emulator pentru BMW NBT Retrofit NBT
Origine NC(de Origine)
Tensiune 12V
Numele Modelului bmw Limita de viteza Informații SLI Emulator NBT F3/F5/F7/X5/x6
Element Dimensiune 1
Interfață Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea