Alb Gri Negru Cu Maneci Lungi Tricou Barista Hotel Restaurant De Bucătărie Chef Uniformă Bistro Baker Barman Catering Uzura De Muncă B95

137.26lei

144.48lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Micul Croitor Studio-Descriere-Cumpara 2 a Obține un Plus de 10% (Cumpara 2 sau mai multe aceleași elemente vor primi un plus de 10% off automat) Alb, Gri & Negru de Bumbac poliester Tricou cu Maneci Lungi.

Confortabil și Breatable ; Material: 65%Poliester & 35% Bumbac.

Pachet: O Cămașă ; Mărime: XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL.Hospitality & Catering Uniformă de Barman, Barman, Brutar, Bucătar, Chelner, Chelnerita, Personalul de la Bucătărie, Alimente și Băuturi.Locul de Muncă culinare ware la Brutărie, Cafenea, Restaurant, Hotel, cafenea, Resort, Bistro, Bar, Crama, Boutique, Magazin de produse de Patiserie, Bed & Breakfast, etc. -- Poze -- Toate de Măsurare în CM (centimetri).

-- Transport --

Transportul va fi aranjat de îndată ce plata dvs. a fost confirmată de Balioilhaircare.ro.În mod normal, este nevoie de 15-35 zile livra la tine.Numărul de urmărire va fi trimis cât mai repede.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii permite pentru toate taxele vamale suplimentare și taxe.

- Feedback-ul&Return -- feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi.Dacă vă place produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea de cinci stele și feedback-ul.Dacă aveți orice probleme cu acest produs,ne-ar aprecia dacă ați putea să ne contactați în primul rând în loc de a deschide disputa imediat.Ne sunt disponibile pe Chinezi timp de lucru și se dau rambursare dacă este vina noastră. - Despre Noi-Ne vom concentra pentru a oferi elegant de Afaceri uniforme și Acasă Textile produse de înaltă calitate pentru clienții din întreaga lume.Am putea oferi distribuitori și angrosiști condiții mai bune.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. ----------------------------------- Vă mulțumesc foarte mult și vă doresc o zi frumoasă!

Etichete: șorț rezistent la apa, Duș Prosop, ieftine șorț de bucătar, șorț de bucătărie femeie, roz șorț de bucătar, șorț de bucătărie, șorț de bucătărie femei, șorț, spa purta, femeie șorț de bucătar

Tip Talie
Numărul De Model B95
Ocupație Bucătar, Personal Bucătărie, Chelner, Produse Alimentare Și Băuturi
Clasificarea Cu Mâneci Lungi Șorț
Utilizarea Băutură/Mâncare
Material Bumbac
3. Industria Culinare, Complex, De Tip Boutique, Vila, Pub, Hotel, Pensiune, Motel
Stil Scurtă
Pentru Bucătar-Șef Coat, Bucătar Purta, Chef De Îmbrăcăminte, Bucătar Sacou, Headchef, Bucătar Stil
culoare Negru, Alb, Gri
2. Industria Cafenea, Magazin De Cafea, Produse De Panificație, Patiserie, Camera De Zi, Crama, Pub, Restaurant
4. Industria Foodtruck, Comercial, Bucatarie, Catering, Cateringsupplies, Gatiti
Nume De Brand LTSapronology
1. Industria Ospitalitate, Catering, Produse Alimentare Si Bauturi, Restaurant, Hotel, Bistro, Bar

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea