Iarna Electric Baterie Reîncărcabilă Încălzit Mănuși De Control Inteligent Mai Cald Mănuși În Aer Liber Rezistent La Apa Sport Cu Bicicleta Mănuși De Schi

108.97lei

136.23lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、de Reglare a Temperaturii: este un hotel confortabil și practic încălzire mănușă mare pentru vreme rece.Baterie reîncărcabilă litiu, încălzire, trei-viteza inteligent de reglare a temperaturii, temperatura poate ajunge pana la 50 de grade Celsius.

2、Baterii Reîncărcabile: Doi acumulatori reîncărcabili de 7.4 v 2600mah baterii cu litiu, durata ajuns la 3-6 ore, cu 3 setarea de căldură și încărcare completă în jur de 3-4 ore.Temperatură confortabilă pentru iarnă în aer liber, piscină interioară.

3、Elemente de Încălzire: mănuși Încălzite, departe infraroșu elemente de încălzire din fibra acoperă întreaga degete și de a promova circulația sanguină.

4、Pus Baterie: Puneți acumulatorul în buzunar și să se conecteze cu DC sârmă în mănușă de buzunar, așteptați 3-5 minute, temperatura în mănușa poate ajunge la 38-50 de grade Celsius.

5、Largă de Utilizări: Winter sport în aer liber, cum ar fi motociclete, drumeții, menținerea alpinism, schi, ciclism, vanatoare, pescuit, mersul pe jos câini, care rulează, lopata de zapada, deszapezire, mașină windows, pe gheață și zăpadă, în aer liber.Trimite-l pentru tine, iubitul, prietenii, părinții, bătrânii, spune la revedere de la mâini reci.

Caracteristici:

1. Rezistente la uzură și anti-alunecare in palma.

2. Siguranța bateriei.

3. Degetul mare atinge ecranul.

4. Timpul de încălzire poate dura aproximativ 2,5-6 ore.

5. Instrucțiuni de utilizare: Încărcați acumulatorul cu încărcătorul.Deschide hook-and-loop în afara mănuși prima.Apoi conectați cablul în mănușă de buzunar de la baterie.Inserați hook-and-loop.

6. Probleme au nevoie de atenție: vă Rugăm să deconectați bateria atunci când nu este în uz.Nu utilizați denaturări excesive pentru a evita deteriorarea din cauza inegale a căldurii.

Caietul de sarcini:

Nume: Încălzire Mănuși

Material: captuseala moale, material rezistent la apa

Dimensiuni:

Palm circumferinta: aproximativ 20cm/7.87 inch

Degetul mijlociu lungime: aproximativ 10cm/3.94 inch

Plin lungime: aprox 33cm/12.99 inch

Ambalare dimensiuni cutie: despre 30*15*6.5 cm/11.81*5.91*2.56 inch

Lista De Ambalare:

1 Pereche*Încălzire Mănuși

1 Pereche*Baterii Cu Litiu

1*Încărcător

1*Chineză și engleză Manual

Noastre Brazilia prieteni:Brazilia Post temporar a anunțat că va percepe o taxă de aproximativ US$3.50 pe comanda pentru toate colete internaționale pe 27 August (ora locală).Această taxă este plătită de către cumpărător după o declarație pe proprie răspundere, și va fi rambursat în cazul în care nu este plătită.Dacă nu poți accepta să plătească $3.5 Taxe Vamale, va rugam nu plasati comanda.

Mai multe informații vă rugăm să verificați urmând link-ul, multe mulțumiri pentru înțelegere!

Etichete: oamenii pad mănuși, exo încălzit mănuși, scuter încălzire mănuși, cross country ski pole, schi de zăpadă, amazon electrice incalzite mănuși, neoviva, strălucire de căldură, manusa de căldură, încălzit mănuși de baterii

Origine NC(de Origine)
Material Alte
Numărul De Model încălzire mănuși

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea