Portabil 48 Inch De Înaltă Ajunge La Nivelul Membrelor Copac De Mână Frânghie Lanț De Ferăstrău De Pe Ambele Maluri Sârmă Văzut Tabără, Excursie Pe Jos În Aer Liber Hunt Lemn Instrument De Tăiere

32.04lei

33.36lei

-3 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pachetul Inclus:

1 x fierăstrău cu Lanț

2 x Frânghie Alb

2 x Bandă Neagră

2 x Țesute Nailon Mânere

1 x Oțel Fișier

1 x sac de Nisip

1 x Sac de Depozitare

Descriere:

Culoare: Ca imagini arată

Coarda Material: Nylon

Lant Material: 65 Oțel Mangan

Lant Lama: Verso Simetrie

Rotirea Bucată De Fier: Fier

Lungime Lant: 48 Inch

Lungime coarda: 25 FT

Caracteristici:

●9 Metri văzut gamă.

●Secțiunea 63 62 Lame.

●Compact și lumină greutate.

●48 inch lama este potrivit pentru mare tăiere de locuri de muncă, membrele la fel de mare ca 14 inch sau mai mult în diametru.

●De mare tăiat membrele în condiții de siguranță și cu ușurință de la sol. - Taie membrele 25 de metri, sau pentru a adăuga mai mult coarda mai mari reduceri.

●Aruncă ponderat sfârșitul coarda de-a lungul membrelor, trageți lama în sus, în poziție, apoi trageți înainte și înapoi pe fiecare control frânghie.

●Acesta dispune de un patentat 48-inch de înaltă carbon din oțel Bimetalice lant lama conceput să-și încheie în jurul valorii de crengi de copaci și-i taie ca este tras înainte și înapoi.

●Cu 48 inch lame vine complet cu două 25 de metri lungime controlul frânghii de siguranță și a aruncat - greutate și este cel mai potrivit pentru tăierea crengilor de până la 14 la 16 inch în diametru.

●Completați Mare Ajunge la nivelul Membrelor Kit cu Lama Ascuțitoare, Cabluri, Aruncându-Greutate Pungă, și Mânere Suplimentare.Se taie mare ajunge la membrele în condiții de siguranță și cu ușurință de la sol.Tăiați greu-la-ajunge la ramurile de la sol.

Note:

1.Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3 cm de eroare,vă mulțumesc.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: pană loc, ferăstrău lemn, 6 inch gaura văzut, 4x6 cm, Văzut, airsoftgun, lamă de ferăstrău, Ferăstrău, crema congelator, coada de porc

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model Mare Ajunge La Nivelul Membrelor Copac Coarda De Mână Ferăstrău Cu Lanț
Dimensiuni 48 inch
Tip Ferăstrău
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand DOERSUPP
Greutate 160g
Dinți Tip Mediu-dințate
Material OȚEL
Caracteristici Multifunctional

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea