Pielea tare Callus Remover Scrub Ponce Instrument de Lava Naturale Piatra Ponce Calus Cafea Remover pentru Picioare Pedichiura Exfoliere Instrument

15.28lei

19.08lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Elimina talpa de piele moartă,masaj talpi,pentru a regla tensiunea arteriala,elimina oboseala,de a promova metabolismul și de a îmbunătăți imunitatea.

Aceste piatră piciorul vin într-o aplicație la îndemână, ușor de utilizat dimensiuni.Buclele de cablu vă permite să stea pietre la uscat; o parte importantă din grija pentru pietre ponce.

Ponce oferă un mod natural de a elimina calusuri pe picioarele tale și în altă parte, și, de asemenea, pentru a face un întreg corp de exfoliere, care va lasa pielea cu un aspect proaspăt și tineresc.

Pământ naturale formate de lavă vulcanică pumicestones .piatra ponce este un natural, poros, piatră blând cu proprietăți abrazive, rezultând într-un material poros, astfel încât fiecare pietre ponce vor fi diferite de culoare, forma si dimensiune.

Utilizare:se Înmoaie bătăturile pielea în apă caldă până se simte moale.Apoi uda poalele piatra ponce în apă cu săpun și frecați-l ușor pe bătătură într-o mișcare circulară.A se vedea mai jos pentru mai multe sfaturi de utilizare.

Speicification:

Greutate:120-180g

Dimensiune:10.5*7.5 cm

Culoare:Culoare aleatorii

Caietul de sarcini:

Buclele de cablu vă permite să stea pietre la uscat; o parte importantă din grija pentru pietre ponce.

Elimina talpa de piele moartă,masaj talpi,pentru a regla tensiunea arteriala,elimina oboseala,de a promova metabolismul și de a îmbunătăți imunitatea.

Piatra ponce este un natural, poros, piatră blând cu proprietăți abrazive, rezultând într-un material poros, astfel încât fiecare pietre ponce vor fi diferite de culoare, forma si dimensiune.

Pachetul Inclus:

1 x Piatra Ponce

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare.

Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Etichete: picioarele de piatră, piatra vulcanica exfoliere, piatra pentru bijuterii, corpul scrub cafea, porumb mat, scrub picioare, calus elimina, pumic piatra, pedichiura scrub, negru natural piatra ponce

Material Piatra De Lava
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Picior De Îngrijire Instrument
Dimensiune 1
Numărul De Model 2075330
Tip Mână-Picior Fișier

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea