SF202G Energie Termică Șemineu Încălzire Cinci Lame Șemineu Ventilator de Încălzire Eficiente de Încălzire a Aerului cu Zgomot Redus Fan

56.20lei

66.11lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Temperatură scăzută de start: viteză mai mare și mai mare volum de aer.Nu este nevoie de baterii sau electricitate, începe la temperatură scăzută, salvați de combustibil, și bucurați-vă mai repede caldura de la aragaz.

2. De protecție a mediului și de auto-alimentat: termoenergetic module acționează ca un generator mic de a conduce motor de ventilator.Nici o baterie sau energie electrică este necesară.

3. De siguranță design: cuptor cadru adoptă tratamentul de oxidare și poate rezista la temperaturi ridicate de până la 350℃.Chiar dacă acesta lucreaza pentru o lungă perioadă de timp în condiții de temperatură ridicată, aceasta nu se va deforma sau se estompeze.

4. Design simplu: stilul este mai mult în conformitate cu publice estetica și simplu lame conduce vânt mare.

Descriere:

Termodinamice șemineu fan folosește termoelectrice tehnologie pentru a converti diferența de temperatură în energie electrică.

Caietul de sarcini:

Interval de temperatură de funcționare: 122℉-662℉ (50℃-350℃)

Volumul de aer unitate: 180-220

Dimensiune produs: lungime: 165mm, inaltime: 190mm

Net greutate: 0.5 kg

Putere: module termoelectrice

Material: aliaj de aluminiu

Numărul de lame: 5

Pachetul Inclus:

1 set * încălzire

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: fan lamă mini, 5l mini-frigider, încălzire, fan lamă portabil, ventilator pentru semineu, produsului ventilator, ventilator mic, fan lamă usb, diesel încălzire, ventilator pentru cuptor

Tip Încălzire
Certificare CE
Numărul De Model încălzire
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea