AddBeauty Bărbați Peruca Subțire de Piele PU V Fata Stil de Par de Înlocuire a Sistemelor Indian Remy Umane Peruca Peruci Naturale de Culoare Direct

213.48lei

454.22lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

V Bucla Față Stil Subțire PU Bărbați Peruca Detaliu

Baza de Proiectare: V Bucla Față Stil Subțire PU Bărbați Peruca Peruca Lateral Material: PU PU Material: 0.05-0.14 grosime Numărul De Model: V Față Stil Tip De Par/ Material: Indian Remy De Păr Virgin Lungimea Parului: 6" Parul Val: parul drept Păr Stil: Stil VLoop Metoda: Mână Legată Culoarea parului: 1B Stoc: Da Pot Fi Personalizate: Da

Peruca Casete

1. Există 36pcs benzi pe sac 2. Țineți Timp: 3-5 săptămâni 3. Rezistent la apa 4. Ușor de Curățat

Cum pentru a Măsura Dimensiunea

Măsură De Lungime:

Pasul 1: Așezați banda de la centru de față parului, Pasul 2: Măsurați direct peste mijloc, de la baza la marginea din spate.

Măsurați Lățimea:

Pasul 1: Așezați banda la o parte marginea bazei, Pasul 2: începutul punct ar trebui să fie de 1/2" distanta de la templu punct, Pasul 3: apoi du-te în partea de sus la marginea opusă(de asemenea, 1/2" înapoi la templu punct).

Sfaturi Cald

O:nu pieptene părul atunci când este ud.B:mai bine Ai lasa-o uscare naturală, (atunci când timpul este suficient, nu folosi uscătorul) C. Noi nu sugerăm să vopsi din nou, ca s-ar deteriora textura parului.

Îngrijirea Părului

1.Adaugă sampon ușoară cu apă rece, nu folosiți apă fierbinte.Clătiți cu apă de jos în sus 2. Folosiți bunul simț atunci când periere sau pieptănare astfel încât să nu trageți de păr și piardă unele 3. A folosi un bun balsam pentru îngrijirea părului în mod regulat 4. Nu folosi orice instrumente de styling fierbinte 5. Rola unitate într-un prosop pentru a absorbi cele mai multe dintre apă și uscat în mod natural.A nu se expune la soare. 6. Nu ezita pentru a elimina foarte frecvent pentru a rămâne curat.

Povestea De Brand

Addbeauty păr oficială a face în principal cu 100% uman par virgin și închidere în Brazilia, Malaezia, Peru, India.Texturile sunt disponibile direct, corp val, liber val, val naturale, mai val, val adânc și creț.Acceptam, de asemenea, articole personalizate, cum ar fi parul European, Eurasiatic de păr, ombre hair, clip în extensii de par, benzi de păr, și alte tipuri de extensii de par de pe piață.dacă sunteți interesat în încercarea de parul nostru, pls rugăm să-mi spuneți, niciodată nu vei regreta!Frumusețea ta este slava noastră!

Etichete: păr uman peruca, bărbați peruca, indian jewelri, 250 densitate, peruca, omul peruca, mare împletit peruci, peru peruca roz, bob peruca, peruca cosplay

Peruca De Bază PU
culoare Culoare Naturala
Cel Mai Lung Păr Proporție >=60%
Nume De Brand Addbeauty
Dimensiune 2.5cmx16cm.3.5cmx16cm,4cmx15cm,4x18cm,4.5cmx15.5cm,5cmx17cm
Durata de viata 6 luni
Origine NC(de Origine)
Curbura Parul Drept
Nod V buclă
Stil de păr V Buclă Stil
Peruca De Culoare 1B
Numărul De Model V Față Stil
Cumpăra În Vrac 1buc/lot
Peruca Textura 18mm
Parul Material Indian Păr
Parul Clasa Remy De Păr
Peruca Material De Bază PU
Lungimea parului 6 inch

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea