Potensic D58 GPS RC Drone cu Camera 1080P 5G WiFi FPV Quadcopter Profesionale Elicoptere Jucarii Lungă perioadă de Timp de Zbor Jucărie pentru Copii

412.85lei

825.70lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

90° Reglabil Obiectiv

Există un aparat de fotografiat reglați butonul de pe telecomandă.Doar un singur buton pentru a regla camera în sus și în jos 90°, captarea peisaj frumos de sus sau de mai jos quadcopter.

1080P 120°Unghi Larg Camera

Camera 1080P reprezintă HD și imagini de înaltă calitate și fluent videoclipuri.120° unghi larg permite să vă bucurați de un larg câmp de vedere de impuscaturi.Deci, ia acest selfie drone pentru a explora mai mult! (Folositi 4-32GB clasa 10 sau mai sus Micro card.Trebuie să utilizați cu telefonul care susțin 5G WiFi Band.)

Dual GPS Auto se Întoarcă Acasă

De poziționare GPS oferi cu poziționare precisă detalii de drone.Acesta va reveni automat la acasă tocmai atunci când bateria este descărcată sau semnalul este slab sau zbor din gama, nu vă faceți griji cu privire la pierderea dronei.

5G WiFi Transmisie în timp Real & Reglabil la 90° și 120° FOV

1080P HD aparat de fotografiat vă permite să captați în mod clar, fotografii și mai stabil HD video live. 5G WiFi camera oferi mai rapid, dar mai clară imagine de transmisie.Un singur buton pentru a regla camera în sus și în jos 90° pentru multi-unghi impuscaturi.

Urmați-Mă

Urmați-mă în modul în poziționare GPS va îndreptați camera pentru a bloca telefonul, făcându-drona întotdeauna urmați pașii și de a prinde fiecare mișcare și să ia fotografii aeriene.

Personalizat Traiectoria De Zbor

Plan de rute de zbor cu built-in harta de pe APP.Potensic drona va zbura ca vrei dată Personaliza Traiectoria de Zbor funcție activată.A face să vă bucura de mai multă distracție.În plus, modul GPS vă oferă o poziționare precisă detalii de drone.

Caracteristici:

Camera 1080P & 5Ghz WiFi Transmisie: Cu avansate de 5Ghz WiFi transmisie tech cu 120°unghi larg camera HD, drona permite să vă bucurați de o destul de clar și fluent imagini și clipuri video în timp real de transmisie.Un singur buton pentru a regla camera în sus și în jos 90°.

18-Timp de Zbor și de Lungă Distanță de Control: quadcopter maximă timp de zbor ar putea fi de până la 18minutes cu 7.4 V baterie de mare capacitate; WiFi distanța de transmisie de aproximativ 400-500m de la distanță și de control distanta de aproximativ 300-500m.

GPS-ul Asistat de Zbor: Modul Follow me-urmați cu GPS pe telefonul dvs., captarea de imagini pe care doriți, indiferent unde te duci; Modul Orbită-zbura în sensul acelor de ceasornic în jurul valorii de acea locație specifică sau anumite Traiectoria de Zbor, care se bazează pe aplicația, prezentând o imagine completă.

În condiții de siguranță Asigurat de Zbor: în modul GPS, drona poate înregistra automat traiectoria de zbor.Când drona este Pierdut Semnalul sau bateria sa este în Tensiune Scăzută sau zbor din Gama Controlabil, drona poate auto-retur.O cheie de Auto-Returnare pentru zbor în condiții de siguranță.

Trei Modul de Viteză: O cheie pentru a regla viteza-low / medium / high speed.Viteză diferită întâlni oameni diferiți de drone de operare de competență.

Pachetul Include:

1 x D58 RC Drone

1 x Control de la Distanță

1 x Baterie

1 x Cablu USB

1 x Încărcător

1 x Șurubelniță

4 x Elice

1 x Manual de Utilizare (Multi-language)

Cumpărătorul Show

Etichete: sg900, camion rc, de pluș, quadcopt, se adapteze wifi, modelul tamiya, drona cu camera 4k si gps, 4k drone profesionale, fpv cadru, drona profesionala

Timp De Zbor 14 minute
Tip ELICOPTER
Origine NC(de Origine)
Utilizare Jucării pentru Băieți, Copii Cadou de Ziua de nastere
Timp De Încărcare Aproximativ 170 de minute
Sursa De Alimentare electric
Caracteristică 1 Drona cu GPS-ul Asistat de Zbor
Caracteristică 4 O cheie cu Revenire Automată
Numărul De Model 5G WIFI Drone
Fotografie Aeriană Da
Material Plastic
Canale De Control 4 Canale
Caracteristică 3 Experiență De Zbor În Condiții De Siguranță
Coduri de bare No
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Motor Motor Perie
Certificare CE
Tensiune De Încărcare 3.7 V
CE Certificat
rc avion pentru Incepatori/Expert Juguetes
Nume De Brand Potensic
Garanție 1 An
Caracteristică 2 5G WiFi Transmisie în timp Real
Dimensiuni 210*210*138mm
Control De La Distanță Da
Modul Controler MODE2
Pachetul Include Cablu USB
Numărul Certificatului De HK1911122855E
Avertizare NO
Distanța De La Distanță 150m
Controler Baterie 1000mA
Intervalul De Vârstă > 14 ani
Caracteristici Control De La Distanță
5G WiFi camera Reglabil la 90° și 120° FOV
Prize De Tip USB

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea