1200W 220V 2 în 1Mini Electric Oală de Gătit Mașină de Multi Aragaz, Grătar, Tigaie, Oală Fierbinte Portabil Non-Stick de GRĂTAR de Încălzire Pan

152.83lei

224.72lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Despre Produs:

Caracteristici :

- Operație simplă, dublă butonul zona de control al temperaturii

- Încălzire uniformă, dublu în formă de U conducta de încălzire, eliptice placă de încălzire

- Este ușor de utilizat și curat

- Non-stick de acoperire material, nu este ușor să rămânem

- Vizibil capac pentru controlul alimentelor

- Doua viteze de control al temperaturii + ușor de gătit, protectie la supraincalzire, da-te mai stabil temperatura, treapta a doua de temperatura, 65 ℃ - 250 ℃ ușor de control.Atunci când temperatura din mașină este prea mare, sistemul de încălzire va fi suspendat pentru a păstra oala stabil la temperatura setată

- Două niveluri de control al temperaturii, a satisface o varietate de metode de gătit automate de putere-off, nici o oală, mai puțin fum de ulei

Caietul de sarcini :

Stil(Opțional ): / Albastru/ Alb/ Roz/ Negru

Tensiune de alimentare: 220V

Putere: 1200W

Dimensiune: Aproximativ 28.5 * 21.7 * 8.5 cm / 11.2 * 8.5 * 3.3"

Produs Material: Otel + Rezistent La Temperaturi Ridicate Rășină

Pachetul Include :

1 * Mai Multe Mașini De Gătit

Produsul Arata:

Produsul nostru vine cu o mufa care este un standard European priză(potrivit pentru familii Europene precum Germania, Franța,Rusia,etc) Dacă alte prize ai nevoie.Vă rugăm să consultați pictureselection (Alege aceste prize si va vom oferi convertoare).

① .AU PLUG Pentru Australia.

② .PRIZA UK Pentru Regatul Unit.

③ .UE PLUG Pentru Israel și Elveția etcIsrael și Elveția, etc Europene diferite prize.

Dacă este necesar,putem oferi convertoare, Dar vă rugăm să indicați în achiziționarea mesaj.

Livrare: 1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: electrice portabile aragaz, arepas grill electric, marmit, oală fierbinte, bajaj multi aragaz, plita m, oală de lut, persoana vas electric, multivarki, hotpot oală

Funcția Fry
Nume De Brand becornce
Putere 1100-1300W
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Potul De Jos Material Compusul Multi-strat de Jos
Tensiune 220V
Material Otel + Rezistent La Temperaturi Ridicate Rășină

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea