Nou! 12 Linie 3D cu laser de nivel de 360 Verticale Și Orizontale de Nivel cu Laser Auto-nivelare Linie Transversală 3D Verde cu Laser de Nivel cu piscină

545.65lei

1 186.23lei

-54 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vânzare fierbinte!Vă rugăm să Rețineți: MW-93T-2-3GJ: Verde Fascicul 3D 12 Linia de nivel cu laser Nou! 12 Linie 3D cu laser de nivel de 360 Verticale Și Orizontale de Nivel cu Laser Auto-nivelare Linie Transversală 3D Verde cu Laser de Nivel cu piscină

Pls Notă: laser de nivel nu includ Baterie AA !

Pachetul Inclus: 1 * laser de nivel 1 * nailon pânză de sac 1 * baterie de Litiu 1 * încărcător de baterie 1 * priză de Putere 1 * Suport 1 * de Referință de Bord 1 * manual 3D cu laser este o linie transversală nivel cu laser.Această unitate este auto-nivelare cu interval de precizie de ± 3.5 °.Intervalul de lucru de acest laser este de până la 20 m, în funcție de zona de lucru este iluminare.Design: Fukuda 3D nivel cu laser este compact, practic opțiune de bază pentru a traversa linia de nivelare muncă.De măsurare de la 1/4 ", laserul poate potrivi confortabil în palma ta.Acesta are un hard carcasă din material plastic pentru a proteja raze laser cu pendul și sistem de nivelare în termen.Carcasa are un cauciuc cu nervuri carcasa care îl protejează de zgârieturi în timp ce oferindu suplimentare de frecare pentru a face rezistent la alunecare.Funcție de nivelare: o Dată pendulul este în stare deblocat, instrumentul va fi auto-nivelare în interval de 3,5 grade, atunci când unitatea este folosind din gama de nivelare cu laser, linii și principalul indicator va continua să clipească și va Și sunetul de alarmă.Pendul Blocare: Fukuda 3D nivel cu laser este un instrument de precizie și ar trebui să fie tratate cu grijă.Atunci când nu este în uz, pendulul ar trebui să fie întotdeauna în poziția Oprit (OFF mode).De blocare a pendulului permite Cruce Linie Laser pentru a rezista mai bine la vibrații și Traume suferite în timpul transportului sau în cazul unităților este scăzut.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, gratuit 6 luni de întreținere.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți!

Etichete: fukuda nivel cu laser, huepar, laser nivel, laser pointer, Nivel 3d, nivele cu laser firecore, Fukuda, logo-ul cu laser 3d, 4d nivel cu laser, linia de cruce cu laser

Distanta De Perete 8-10MM
Auto Echilibru 2.5
Origine NC(de Origine)
Greutate brută 1.8 kg
culoare Roșu, Verde și Albastru
Baterie 7.4 V 1500Mah Sau 4 buc Baterii AA
Nume De Brand Fukuda
Numele 3D 12Line nivel cu Laser
Dimensiune 130X140mm
Precizie 1.5 MM/7M
Este Dispozitiv Inteligent No
Timp De Încărcare 3-4 ore
Tip Vertical Si Orizontal Lasere
Modelul De Măsurare 12 linii
Certificare CE
Numărul De Model MW-93T-2-3GJ
Conectează-te cu Trepied 1/4 inch 5/8 Inch
Reci decât temperatura de lucru -10-45
Lungime de undă 532nm și 635 NM

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea