O pereche de 5"x 7" Inch faruri 6x7 pătrat CONDUS camion lampă de cap 5x7 Far pentru je-ep Wrangler YJ, Cherokee XJ Camioane 4X4 Offroad

198.21lei

206.47lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2 buc 5"x 7" Inch faruri Truckligh Înaltă fază scurtă Faruri Led

Caracteristici:

(1)fază scurtă/fază lungă cu LED-uri.

(2) Easy Plug-and-Play și

(3)5" x 7" LED Dreptunghiular Far de VOSICKY - sunt o opțiune excelentă pentru ușoare, medii și grele, camioane, vehicule off-road, masini de epoca, motociclete și mai mult.

(4) Încălzit Obiectiv oferă un echilibru, suprafață totală de topire de zăpadă și gheață, activă numai atunci când temperaturile scad sub 50 de Grade.Metalizat reflector optica oferi un iluminat de experiență, care este netedă și curată întreaga conducere de suprafață.

(5)faruri cu LED-uri oferă o mai luminos, mai clar și mai albă lumină de ieșire, mai aproape de temperatura de culoare a luminii naturale, îmbunătățirea dramatic lumina distanța de proiecție și vizibilitatea.

(6)Durabilitate și fiabilitate de iluminat cu LED oferă un solid-state, bec-gratuit far de design, care este impermeabil la daune de șoc și vibrații.

(7)SAE / DOT Respectarea asigură exacte fascicul de model de distribuție și precise montarea Specificatii: LED Putere:40W;2x20 w cree chip Fascicul Tensiune de alimentare:10-30V DC Garanție: 1 an Material Lentile: Policarbonat (PC) Materialul Carcasei: Die-Cast Aluminu de Montare: Înlocuiește H6014 / H6052 / H6054 / 6054 7x6 Sigilate Fascicul Headligh Conector: H4 Intrare: DC 9-36v Iluminat Culoare: 6000K (Alb) durata de Viata: Pana la 50.000 Ore Carcasa: Negru turnat sub presiune din aluminiu rezistent la apa:IP67 Applica țiilor: Se potrivesc pe orice masina sau camion, care a 7x6 cm cm Faruri.Pentru Camioane Jeep Cherokee XJ motociclete Compatibile cu faruri: H6014 / H6052 / H6054 / 6054 Unele vehicule, cum ar fi Toyota ar putea avea nevoie pentru a muta pinii de pe far plug într-o altă poziție.Unele autovehicule au diferite plug orientare.Se potriveste Pentru 1987 până în 1995 YJ Wrangler se Potriveste Pentru 1984-2001 XJ Cherokee se Potriveste Pentru 1986-1992 MJ Comanche

Pachetul Include: o pereche de 5"x 7" Inch faruri a B C D E F

Satisfactia Clientului

Dacă e ceva te pot ajuta cu prețul, dimensiunea,culoarea, etc., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Noi menținem standarde înalte de excelent și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

Plata

1. Puteți face plata prin Moneybookers, Visa, MasterCard și banca de transfer, sau selectate de carduri de debit.

2. CUMPERI MAI MULT, SALVA MAI MULTE!Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține!

3.Dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau Balioilhaircare.ro pentru asistență.

Transport

1).Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Transport" triunghi Inversat tab pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2).Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China spre statele UNITE ale americii Serviciu de Urmărire 2-4 zile www.dhl.com 2-4 zile www.fedex.com 2-4 zile www.ups.com 2-4 zile www.tnt.com 5-10 zile www.ems.com.cn

3).Vânzătorul este Metoda de Transport maritim: Transport Gratuit.Cea mai mare parte,Timpul Estimat de Livrare:18-38days.

Feedback-ul De feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

Etichete: 10 inch led faruri, 1997 jeep cherokee xj accesorii, Seria 7 faruri, 24v led-uri de camioane, jeep cherokee xj parte, tag jeep cherokee xj, suzuki samurai 4x4 rock, 6n9p, jeep cherokee, jeep yj

Numele Modelului 5x7 Led-uri Faruri
Extern De Certificare De Testare DOT
Led-Uri Tip Fascicul led
Nume De Brand SKTYANTS
Articol Greutate 3
Rezistent la apa IP67
Tip De Element Faruri De Asamblare
Fascicul partern High low Beam
Lumeni 6000
Tip De Material negru din aluminiu turnat profil, greu de acoperit lentile PC
Caracteristici Speciale Rezistent la apă, Șoc-dovada
Sursa De Lumina led
Articol Diametru 7

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea