RGB 5050 LED Lumini de Sincronizare Muzică Schimbare de Culoare Built-in Microfon, App Controlate LED Strip Lumini Frânghie Lumini rezistent la apa 10M

177.52lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Benzi cu LED-uri de Lumină WiFi Benzi cu LED-uri RGB 5050 Benzi WiFi / Bluetooth Controller și Adaptor RGB LED Strip lumina de Fundal.

Descriere

-----Controler Bluetooth-----

1. Blurtooth Controler Wireless.Nostru controler Bluetooth suporta IOS 6.0 sau mai sus, și Android 4.0 sau mai sus, pot fi folosite în cele mai multe dispozitive inteligente, cum ar fi iPad, iMac, iPhone, Samsung etc. 2. Gratuit Versatil App-Doar scana codul QR de pe controler cu led-uri și instalați Aplicația în telefonul dvs., atunci puteți controla lumina benzi liber, 6 moduri de Culoare Direct Mode, Modul Presetat, DIY Modul Dinamic, Mic Modul, Modul de Muzică și Modul Camerei pentru a alege de la. 3. Ușor de Control-puteți controla mai multe benzi de lumină, în același timp cu controlul de Sincronizare și control de la distanță luminile de pe Internet de oriunde.Luminozitatea, viteza de iluminat, efecte schimbare de culoare poate fi reglat prin telefonul mobil sau IR controller.

-----RGB Benzi-----

1. RGB SMD5050 LED strip lumini 5M / rola, rezistent la apa IP65 sau IP20 nu rezistent la apa, cu mare rezistență la căldură Special dublu adeziv parte, de intensitate ridicată și fiabilitate, durată de viață Lungă

2. La fiecare 3 LED-uri cuttable (dar nu de sugestie) fără a afecta restul benzi, în funcție de cerința dvs.

3. Latime: 10mm, Roșu Aprins, Verde, Albastru, Alb, Violet, Galben, etc.

------RGB Benzi Detalii-----

1. RGB SMD5050 LED strip lumini 5M / rola, rezistent la apa IP65 sau IP20 nu rezistent la apa, de mare intensitate și fiabilitate, durată de viață Lungă

2. Fiecare cu 9 LED-uri poate tăia fără a deteriora restul benzi, în funcție de cerința dvs.

3. Latime: 10mm, Roșu Aprins, Verde, Albastru, nu au lumina alba(Pe modul alb iluminat Roșu, Verde, Albastru, în același timp).

* RGB benzi cu LED-uri complet netedă și chiar lumina răspândit, rezolvarea inegale luminos problema cu un lanț de tuburi fluorescente * emisii Reduse de carbon, nu radiații, nu flicker, și nu de poluare pentru om și mediu.Sigur și stabil.

Conectarea Idee

Cerere

Despre Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. 4. Imagini(Unele dintre poze reale) prezentate sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Rambursare/Retrun/Retrimite

Suntem cu plăcerea de a accepta retur/restituire la/de înlocuire în termen de 7 zile după ce produsul este primit în următoarele condiții.Altfel, restituirea/rambursarea/înlocuire nu ar putea fi eliberat. 1.Nu sunteți mulțumit cu produsul. 2.Produsul primit este defect. 3.Ai primit alt produs. 4.Produsul nu a ajuns după ce a promis. 5.Produsul nu este aceeași cu cea descrisă.Vă rugăm să rețineți, costurile de expediere vor fi în comun, asumat de ambele părți.Dar dacă un produs este defect sau nu funcționează corect, ne va suporta toate costurile de expediere.Vă rugăm să ne contactați înainte de expediere o revenire.

Feedback-ul

1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

2. Feedback-ul este foarte important pentru noi să facem mai bine, cu următoarea ordine.

3. Dacă sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre.Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv (5stele).

4. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

5. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Vă mulțumesc foarte mult și, cumpărături fericit!

Intrebare Si Raspuns

1. Q: Când va livra comanda?

A: voi trimite comenzi în termen de 24 de ore ( aproximativ 48 de ore pe week-end), atunci când a confirmat plata.

2. Q: nu am primit comanda mea pentru un timp foarte lung, ceea ce ar trebui să fac?

A: vă Rugăm să încercați pentru a apela sau du-te să-ți cer oficiul poștal local în cazul în care acesta există cu numărul de urmărire, uneori, au nevoie de tine pentru a ridica.

3. Q: am primit pachetul dar nu este ce am comandat interior, ce ar trebui să fac.

A: vă Rugăm să păstrați ambalajul geanta si sa ma contactati la început, I se va răspunde la tine în termen de 24 de ore(aproximativ 48 de ore pe week-end).

4. Q: am primit comanda mea, dar este deteriorat, ceea ce ar trebui să fac?

O: Dacă ambalajul exterior este evident deteriorat, vă rugăm să luați o fotografie imediat și refuză să semneze în, apoi contactați-mă în timp.

Etichete: benzi cu led-uri albe, led-uri rgb, SMD3528, 48hr330m05a1, flash strip, led sn, Benzi cu LED-uri, benzi cu led-uri impermeabil, 240led, banda led rgb

Tensiune 12V
Rezistent la apa Da
Consumul de putere (W/m) 4W/m
Certificare UL
Este Dispozitiv Inteligent Da
Sursa De Alimentare DC
Numărul De Model ERSC-BT10
Caietul de sarcini (lumina margele / m) 30
Led-Uri Numărul/M 30
Medie de Viață (ore) 50000
Nume De Brand NoEnName_Null
Chip de LED-uri de Brand Epistar
Tip De Element Benzi
Chip de LED-uri Model SMD5050
Origine NC(de Origine)
Generarea De Energie mișcare
Ocazie Camera De Zi
Culoare Temperatura(K) RGB
Tip bandă SMD

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea