2020 de Iarnă Cizme pentru Femei de Înaltă Calitate, Sexy Over-the-genunchi Cizme Tocuri Înalte de Moda Elastic Cizme Lungi Femei Plus Dimensiune 43 Pantofi

118.39lei

251.89lei

-52 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Femei Cizme de tranzactionare Bun toolbox_store nivel de tranzacție dynamics_Start.Codul aici este simbolul principal al sistemului de recunoaștere model și nu pot fi modificate sau șterse.În caz contrar, modelul nu poate fi dezinstalat în mod normal.

Bun tranzacționare toolbox_store nivel de tranzacție dynamics_end.Codul aici este simbolul principal al sistemului de recunoaștere model și nu pot fi modificate sau șterse.În caz contrar, modelul nu poate fi dezinstalat în mod normal.

Bun de vânzare și cumpărare de instrumente asociate șablon de marketing-Nr.: RL_28_4_start.Codul aici este principalul element de identificare a sistemului de recunoaștere model și nu pot fi modificate sau șterse.În caz contrar, modelul nu poate fi dezinstalat în mod normal, Bun de vânzare și cumpărare de instrumente asociate șablon de marketing-Nr.: RL_28_4_end.Codul aici este principalul element de identificare a sistemului de recunoaștere model și nu pot fi modificate sau șterse.În caz contrar, modelul nu poate fi dezinstalat în mod normal.

În general, se acceptă metode de plată: card de credit sau de protecția noastră oferă doar plata moduri de a accepta prin Balioilhaircare.ro platforma. 1.Vom trimis elementele în termen de 2-5 zile ( zile de lucru , nu sezoanelor de vacanță ), după ce plata a fost confirmată de către platformă. 2.Transportul prin China Post Înregistrate Toate e-Mail pentru mai mult de 2 kg de mărfuri în 15-25 de zile lucrătoare .Dacă ai nevoie de un element de urgență,vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim.vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine . 3. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim,vă rugăm să ne contactați fără ezitare .vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale.Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul de urmărire 1. dacă nu primiți elementul dvs., contactați-ne prima !(PRIN Mesaj /E-Mail/ manager de Comerț) 1) se poate pe cale de a tine , ne va ajuta să urmăriți informații .vă rugăm să așteptați cu răbdare . 2) se poate pierde din cauza vamale, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. 2. dacă primiți un articol, În 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.dar există ceva în neregulă cu articolul dvs. ,contactați-ne prima !(PRIN Mesaj /manager de Comerț) 1) ea poate nu este o problemă de calitate (Nu se Potrivesc / Livrare Greșit.) 2) se poate probleme de calitate ( Diferență de Culoare / Deteriorate ) În urma problema cu articol,vom încerca noastre cele mai bune pentru a fi mulțumit cu tine.(retrimite /Rambursare/ Reducere).Dacă aveți orice cerință ,ați putea să ne contactați .NOTĂ: Oamenii defecte nu sunt garantate ,astfel de daune după utilizarea ,daune de apă și așa mai departe.Feedback-ul pozitiv (5 Stele ) este foarte important pentru noi !vă rugăm să gândească de două ori înainte de a pleca neutru(3 stele) negativ ( 2 stele/ 1 stele) feedback-ul și de a nu se deschide disputa la noi .dacă aveți orice problemă,contactați-ne prima!ne vom asuma responsabilitatea de a o rezolva.

Etichete: vârsta cizme lungi, pantofi sophitina, cizme copii de iarna, larg dimensiune, 2020 geanta femei, leagu de legenda, mare cizmele, boho pantof, frumusețea cizme înalte, toc pentru femei

Branț Material Tunsul Oilor
Aplicabile grup de vârstă Adult
Listarea Sezon (pontajul) primăvara anului 2020
Numărul De Model w256166
Boot Înălțime Over-the-Genunchi
Grosime Obișnuiți grosime
Cizme Tip VEST
textura interna a cilindrului artificiale scurt de pluș
material de singura Cauciuc
Origine NC(de Origine)
înălțime toc Toc (6-8cm)
Model Tip Culori Amestecate
Nume De Brand LZXGSJ
Toc De Tip Toc pătrat
Forma De Deget Rotund Toe
Element De Moda De cusut
toc forma toc indesata
Cu Platforme No
Material Ax Turma
Materiale De Captuseala Scurt De Pluș
Înălțime Toc Mare (5-8cm)
Material De Talpa Cauciuc
Sezon Primavara/Toamna
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
stil de poartă Maneca/pantofi
Potrivit Sezon primavara
Tip De Închidere Banda elastica
is_handmade Da
forma de deget Cap rotund
Material De Sus Piele de căprioară
tub înălțime over-the-genunchi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea