PU Piele Caz Pentru Huawei Honor X10 Max Caz rezistent la Socuri Capacul din Spate Bara De Onoare X10 PC Greu de Caz pentru Onoare X 10 Capa

19.57lei

20.61lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Piele PU PC Greu de Caz Pentru Huawei Honor X10

De KOLPLER

Caracteristici si specificatii:

1.Somn inteligent Design:Închideți capacul frontal pentru a intra în starea de somn Deschideți capacul frontal pentru a trezi în mod automat.

2.Nu este Nevoie Să Flip: Nu este nevoie să flip capacul lateral inteligent fereastră se pot vizualiza informații apel Poate răspunde direct pe fereastra

3.Din piele de înaltă calitate de: Selectate de înaltă calitate din piele PU, atingere delicata, ingeniozitatea de producție Practice păstrând în același timp textura detaliate.

4.Nu afectează încărcare wireless:mașină Reală de testare, de încărcare cu aceeași maneca, de încărcare fără fir nu este afectată.

5.Smart geam lateral dintr-o privire: Când telefonul este de dormit, prin fereastra de Informații dintr-o privire, cu o singură mână.

6.Superficial și moale simt Confortabil::design dintr-O bucata, de înaltă calitate, primul strat de piele de vacă,textura Delicata atingerea degetelor.

7.Șoc Protecție Completă:Rezistență Picătură de amortizare Suplimentar de puncte pentru toate cele 4 colțuri asigura devive împotriva tuturor picătură și umflături.

8.Camera de Protecție:mai mare decât lentile de 0,2 mm design,în mod eficient pentru a proteja aparatul foto de la zero sau alte daune.

VITRINA DE PRODUSE

De înaltă Calitate din Piele PU Caz

De înaltă Calitate Caz pentru Huawei Honor X10

PU Piele de Caz

Pentru Huawei Honor X10 serie.

PU Piele de Caz

All-inclusive metal lentila

Metal Diafragma Obiectivului

360° Protectie

Din piele de înaltă calitate Selectate de înaltă calitate din piele PU, atingere delicata, de Trei-dimensional inel de metal

Măiestrie Rafinat

Folosind nano-acoperire proces, textura delicata unic pentru piele,Face mai sweat-proof, rezistent la uzură, și nu se estompeze

Superficial și moale Confortabil

Design dintr-o bucata, de înaltă calitate PU Piele,textura Delicata atingerea degetelor.

Șoc Protecție Completă Rezistență Picătură de amortizare Suplimentar de puncte pentru toate cele 4 colțuri asigura devive împotriva tuturor picătură și umflături.

Camera si Ecran de Protecție

mai mare decât lentilă și ecran 0,2 mm design,în mod eficient pentru a proteja aparatul foto de la zero sau alte daune.

TPU moale Cadru

Ușor pentru a încărca și descărca, nu va strica telefonul.

Patru Culori sunt disponibile.

Etichete: coque onoarea 10 vizualiza, caz flip cover onoarea 10 vizualiza, onoare x10 max flip caz, onoare x10 max cazul 360, caz pentru 10 onoarea rezistent la șocuri, onoare x10 caz de metal, caz onoare x10 max, 10 caz onoare, onur x10 max 5g caz, onoare x10 caz

Compatibil Marca Huawei
Funcția Pu Piele De Caz
Nume De Brand KOLPLER
Greutate 50g
Tip Caz
Compatibil Model de iPhone Cover Pentru Huawei Honor X10
Compatibil Conque Pentru Huawei Honor X 10
Caracteristică 2 Capa Pentru Onoare X10
Caracteristici PU Piele caz PC Greu
Design Animale
Dimensiune 6.1
Caracteristică 1 Fundas Pentru Huawei Honor X10 Max
culoare Negru,Violet,Portocaliu,Verde

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea