Aventik Sinking tip Zbor de Linie se Scufunda Rapid Linie Cu Bucla Sudate IPS 5-6

46.21lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Aventik sinking tip t el primele 15 metri se scufundă, și mai târziu 85 de metri este plutitoare.Realizate din PVC de acoperire cu împletitură de bază.ips este de 5-6.

Un unic, mai grasă a corpului secțiunea elimină "kick" .este construit special pentru pescari care doresc un dispozitiv echilibrat de turnare .

Acest lucru se scufundă sfat linie are o buclă sudate pe front-end pentru ușor de tachelaj.

Precizie tehnologie de bază cu minim de întindere, furnizarea de sol de rupere niveluri de sensibilitate pentru mai bine de turnare și precise de montaj.Speciale de acoperire a suprafeței, mai buna ca niciodata.

Mușchi verde capăt atașat la linia de suport, negru end este chiuveta sfat și că este în cazul în care vă atașați de lider.Transport: elementul va fi trimis la tine în termen de 24 de ore de la primirea de plată.Statele unite livrare: Vom trimite produsele prin e-Pachete,și veți primi pachete de aproximativ 7-15 zile lucratoare, uneori, va dura un pic mai mult timp.În întreaga lume Livrare: Am expediat prin China post mail, poate dura mai mult înainte de a obține elementul, în mod normal, livrare la nivel mondial va avea 18 la 35 de zile lucrătoare.Va vom trimite urmărirea nr.după trimiterea mărfurilor, astfel încât să puteți urmări transportul și când poți să-ți element.Plata: acceptam numai PayPal.Reducere în combinație transport : Pentru a salva costul de transport maritim, vă sunt sugerate pentru a comanda diferite obiecte și de a plăti într-o singură plată.Dacă doriți să comandați mai multe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă reducere din costul de transport maritim.Vă mulțumim pentru încredere.Reveni descriere: 1. Trei luni de garanție este asigurat. 2. Retur taxele de transport vor fi acoperite de către cumpărător. 3. Vă rugăm să returnați în termen de 7 zile de la primirea elementului în cazul în care elementul este defect, vom înlocui unul nou. 4. Vom accepta doar bunurile nefolosite care este în stare bună.Vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom rezolva problema imediat.Să aveți o zi bună!

Etichete: clește de pescuit de pescuit, zbura de pescuit linii, pește linia zbura, pește linie titular, nadal, Linia De Plutire, 3m linii de zbor, bicicleta inainte, linie de pescuit ghotda, zbura de pescuit tees

Poziția stream
Flotabilitate Caracteristice Linia De Plutire
Nume De Brand Aventik
Material Nailon
Cu Scară sau Nu No
Forma Greutatea Înainte
Cu Rigla sau Nu No
Origine NC(de Origine)
Metri Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea