Transport gratuit! Maro Unix energie în infraroșu naturale turmalina brățară cu beneficii pentru sănătate

32.83lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Turmalina brățară de sănătate pentru prieteni de familie

Turmalina Beneficii De Sănătate Funcția :

1, Turmalina bratari, poate promova metabolismul, de a reglementa endocrine, etc pentru corpul uman pentru a produce un rol important.Capabil de a înviora circulația, calma durerea, în mod eficient inhibă înmulțirea bacteriilor, pentru a preveni întâmplă de diverse boli.

2, Numit turmalina, turmalina, limba engleză pentru o lungă perioadă de timp ca o bijuterie pretioasa material este dezvoltarea și utilizarea.

3, oamenii de Știință au descoperit că turmalina este un fel de conține o varietate de oligoelemente și minerale, cu efect piezoelectric și efect termic de cristal natural permanent material de electrod.În condițiile de temperatură și variațiile de presiune, va provoca cristal poli produce o anumită tensiune, în mai mult de 250 de tipuri de minerale din lume, numai tourmaline cu efect piezoelectric și efect termic, în același timp.

De aproape zece ani, împreună cu avans de sănătate, știință și tehnologie, turmalina din cauza conținutului său ridicat de știință și tehnologie, sănătate funcția de puternic, durabil, gamă largă de aplicații și din ce în ce mai adus în atenția experților, atât acasă, cât și în străinătate, în industria de sănătate, industria alimentara, constructii industria de decor, industrie, agricultură, zootehnie, etc, are mari perspective de dezvoltare, numit de sănătate a mediului de secolul 21 noi materiale.

4, Turmalina este un fel de minerale naturale cristalină, cu o permanentă electrod (de performanță este descoperit minerală una dintre puținele din natura), piezoelectric efect și efect termoelectric.

5, Turmalina brățară Eficiența bioelectricitate de anioni departe-infraroșu sănătate, confortabil, bogat în minerale, ntibacterial vigoare și deci pe cinci mari funcții, pot avea o gamă completă de îngrijire a sănătății funcție pentru corpul uman

Funcții principale:

1, de a Promova circulația sângelui, de a spori metabolismul

- Se va transmite substante nutritive si oxigen la celule și elimină toxine în corpul nostru, oamenii nu se simt rece, cu mâini și picioare, ce mai

- Va furniza energie pentru sânge corpuscul și viscozitate mai mică, apoi se reduce șansa de a obține boli cardiovasculare, boli de inimă și de vânt-accident vascular cerebral

- Pentru a îmbunătăți metabolismul și de dezintoxicare, ține corp subțire

- Eliberarea corpului, dureri musculare, strâmt și rigid

2,pentru a preveni oboseala mentala, Potoli mintea

- De a îmbunătăți calitatea somnului

- Spori concentrarea mentală pentru a obține o performanță bună pe loc de muncă; a face pe elevi să-și păstreze în examene, reduce anxietate și de a îmbunătăți atenția în studierea.

- Face oamenii să se simtă în stare proaspătă în conducere pe distanțe lungi sau frecvent de conducere.

3, Reînnoim echilibrul și puterea, de a promova flexibilitatea corpului

- Îmbunătățirea bătrâni forță și echilibru,pentru a preveni-le de la tambur cu nici un rău

- Pentru sportivi, cum ar fi Golf,se poate consolida fizică,rezistenta si forta, cu o performanță bună.

- Spori capacitatea fizică,ține yonth și de sănătate bună, cu mai multă vitalitate.

4,să Consolideze corpul uman BIO câmp de energie pentru a preveni dăunătoare undelor electromagnetice.

- Ne protejează de undele electromagnetice de la calculator, telefon mobil, aparat electric, telecomunicații și așa mai departe,de a recupera corpul nostru, cu echilibru și coordonare.

-stabilizarea de oxigen în sânge, activa circulatia corpuscul

-de a îmbunătăți corpul activitatea celulară și imunitatea organismului

-Piatră de energie se poate elibera o mulțime de ioni negativi, care va acționa cu unele gaze nocive și de a genera scăzut toxina sau non toxina contează.

-Energie piatra de cristal cu 2000 ioni negativi pot forma un câmp electric în jurul valorii de, cu micro-curent de 0,06 mA.În acest câmp electric, bacterii și mucegai va fi reținut, descompuse și apoi pierde capacitatea de a se reproduce.

Întreținere Cale:

-Evitați contactul cu substanțe chimice

-Evitați coliziune violentă și frecare

-Nu purta atunci când luați exercitarea

-Te rog, ia oprit atunci când dormi

-Vă rugăm să ia în jos atunci când ia un duș.

Această brățară din oțel inoxidabil, astfel încât vă rugăm să încercați să nu să înoate în cadă saună, atunci când în contact cu apa.

Dacă este din titan pur, fără stil Mozaic poate scufunda în apă.Și după metalice germaniu Mozaic de piatra, cum ar fi bule de apă de multe ori cauza germaniu cereale pierdere.De obicei, să ia un duș baie vă rugăm să ia în jos, uscat sau umed.Nu afectează funcția de germaniu

Etichete: arca beneficia m5, arca beneficia, arca caz, arca beneficia ecran, arca baterie, arca ecran, bronzer pudra, arca, benefit hoola, 12 machiaj

Stil Trendy
Compatibilitate Turmalina Produse
Forma\model GEOMETRICE
Numărul De Model BTT5011
Diametru Turmalina Brățară
Material Turmalina
Metale De Tip Turmalina
Gen Unisex
Setarea Tip Rama Decor
Bratari Tip Brățări
Fine sau de Moda Moda

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea