Automat Penis Pompa De Vid Penis De Extindere Pompa De Vacuum Aspirație Penis Extender Aeronave Cupa Jucarii Sexuale Pentru Barbati Exercițiu Negru

39.19lei

52.24lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Orientări operaționale: Asigurați-vă că toate componentele sunt conectate corect.Aplica un pic de lubrifiant în jurul valorii de silicon sau TPR inel pentru a reduce frecarea.Introduceți ușor penisul, asigurați-vă că sigiliul este etanș în jurul penisului.Trageți ușor de aspirație a pompei de presiune confortabil.Dacă vă simțiți orice durere, vă rugăm să apăsați supapa de eliberare a aerului pentru a reduce presiunea.Putere: 4 x baterii AAA (Nu sunt Incluse)

Notă:

Înainte de a utiliza această pompă, vă rugăm să dezinfectați prin spălare cu săpun antibacterian și apă caldă.

Uleiuri de masaj, creme de maini, detergenti, benzina sau propil cetonă să nu fie utilizate ca lubrifianți cu această pompă.

Pentru cele mai bune rezultate, vă rugăm să folosiți această pompă cu un sex lubrifiant, selectați întotdeauna de presiune corespunzător pentru a evita rănirea dvs. penis.

Lista de pachete: 1 x Pompa de Penis (Două culori, randon trimite)

Tip 2

Etichete: al meu jucării sexuale, nasul copilului fraier, penice extindere pompa, jucărie sexuală, oamenii de marirea penisului, pompa apa, sex stroker, uzar pompa pentru penis, pompa de sex, penis

Numărul De Model B2007
Nume De Brand omul nuo
Dimensiune 295x70mm
Material ABS & TPR
Obscene Imagine No
Tip De Element Pompe & Mărire
Sugestiv Sexual No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea