Unisex Deformare Patine Cu Rotile Pantofi Pantofi De Patinaj Deformare Parkour Pantofi Patru Roți Runde De Pantofi De Funcționare Dimensiunea 33-38

150.55lei

250.94lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Unisex Deformare Patine Cu Rotile Pantofi Pantofi De Patinaj Deformare Parkour Pantofi Patru Roți Runde De Pantofi De Funcționare Dimensiunea 32-38

Caracteristici: 1. Practic Butonul: pantofii au un unic buton invizibil pentru a preveni deschiderea accidentală.Și există un buton de pe partea din spate de pantofi, apăsați-l, roata se va deschide.Apăsați și țineți apăsat butonul, apăsați rotița în placa de jos în sus și de presă.

2. Confortabil de purtat: pantofii dispun de un superior foot pad structura, care poate proteja în mod eficient de toc și de a face pantofi mai confortabil de purtat.

3. O gamă largă de Aplicații: Acești pantofi sunt la modă, cool și deformabile, care sunt potrivite pentru patinaj, petreceri, petreceri disco, dans, zile de naștere, și de Crăciun.

4. Ușor de Transportat: Deformare pantofi cu role sunt mici și ușoare, ușor de transportat, care poate fi instalat pe pantofi plat liber, eliminand probleme de transport și asamblare.

5. În condiții de siguranță și Practic: pantofi au un bun echilibru, astfel încât să puteți controla cu ușurință centrul de greutate al corpului, iar pantofii sunt sigure de a utiliza.

Caietul de sarcini:

Nume: Deformare Pantofi Cu Role

Roți: PU roata

Singurul material: EVA + cauciuc

Interior material superior: ochiurilor de plasă

Pantofi de luare a deciziilor: rece stick pantofi

Material: PU+microfibra

Stil: patinaj în aer liber, pantofi

Dimensiune (EUR): 33-42

Utilizați obiect: masculin, feminin, copii

Funcția: respirabil

Închis: lace-up

Șiret lungime: aproximativ 160 CM/62.99 la în

Stil: sport trend

Înălțime toc: cu toc (5CM/1,97 in)

Culoare: argintiu

Deget de la picior stil: rotund cap

Cu partea de jos stil: fund gros

Purtătoare de greutate: 250 kg

Lista De Ambalare:

1 x Rola Pantofi

Soluții la probleme comune:

1. Comutatorul este blocat și nu poate fi rotit: puteți introduce instrumentul în marginea gaură rotundă a comutatorului pentru a scoate comutatorul.

2. Comutatorul nu poate fi pornit: Verificați dacă roata este prea strâns.Dacă roțile sunt prea strânse, înlocuiți roțile din stânga și dreapta.

3. Roata nu este în loc: a curăța de impurități în suport, se adaugă un lubrifiant de frecare parte, și a comuta între paranteze.

4. Roata nu se închide automat și apare: Apăsați în jos pe partea tijei de legătură între roțile din spate pentru a face poziționare pin pe deplin fixează în locaș.

Note:

1. Atunci când utilizarea și stocarea de roata, vă rugăm să asigurați-vă că săgeata de direcție este corectă, și apoi atingeți comutatorul cu o anumită forță (forța instantanee).

2. Săgeata de direcție nu este blocat pe verticală.Aceasta este starea de blocare de securitate.Volanul nu poate fi trecut în starea blocat.

Etichete: converse pantofi cu role, parkour tricou, panza de încălțăminte, adidas cu role patine fete, barbie role inline, adidas cu role, piele cizme cu role, copii băiat pantofi cu role, ab roller, bling adidas

Pantof Sport Tip Patine Cu Rotile
Material De Sus PU
Material De Talpa Cauciuc
Numele Departamentului Copii
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Sezon Toate anotimpurile

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea