17 Bucată de Metal Set de Fișiere Oțel Forjat Fișiere pentru Metal și Lemn, Fișiere de Aplicații Include Rotund, Jumătate Rotund, Diamant, Plat, Triplete

110.25lei

141.35lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

COMPLETAȚI 17 de FIȘIERE PIECE SET - Include 4 mari Plat, Triplu-a încolțit, pe Jumătate rotund, și Rotund fișiere. 12 buc pile de precizie modelarea cu bonus care transportă caz și fișiere carte.

GRELE ȘI de LUNGĂ DURATĂ din OȚEL SET de FIȘIERE - cu durabilitate maximă și confort în minte.Precizia albit dintii vor cuceri orice proiect DIY, și carbon forjat T12 acoperite de oțel va asigura de lungă durată depunerea și formarea de performanță.

ADERENȚĂ MAXIMĂ CONFORT MÂNERE Din cauciuc moale mânere vă va oferi cu cel mai ține pe fiecare file, permițându-vă pentru a lucra mai mult timp fara sa oboseasca.

MULTIFUNCȚIONAL RASP FIȘIERELE de - a Face modelarea Lemn, Metal, Plastic, Piele, Ceramică și obiecte de o briza cu Instrumentul set de fișiere.Perfect pentru orice prelucrare a lemnului sau pentru prelucrarea metalelor profesioniști, DIYers, armurierii, și bijutieri.

dimensiune:34*14.5*5cm

Material:oțel

culoare:Rosu + negru

Conținutul Pachetului:

4 * Fișier Mare

12 * Ac Fișiere

1 * perie

1 * Instrumente pachet

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe Balioilhaircare.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe Balioilhaircare.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

Etichete: fișier de metal, ac fin fișiere, fișier, standul de gaurire cu transport gratuit, fișier mâner din lemn, diamant fișier, plantator forge, pilitura de fier, ganzo mână forjate, mare fișier de lemn

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Nume De Brand Xzante
Origine NC(de Origine)
Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea