24key RF de la Distanță RGB LED-uri de lumină motor de 16W fibra optica led-uri de lumină motor de Fibra Optica Lumini driver AC100-265V intrare

97.04lei

114.18lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

24key RF de la Distanță RGB LED-uri de lumină motor de 16W fibra optica led-uri de lumină motor de Fibra Optica Lumini driver AC100-265V intrare

Memento Cald:

Acest tip controler cu RF Wireless de la distanță, de la distanță au baterie in interior.Dar pentru că bateria este s ensitive mărfuri periculoase pentru vamă și transporturile, dificil de a trece cuostoms casă, atât de multe firme de transport marfa refuză să accept.By acest motiv de pachete implicit este fără baterie.Bateria este mic și ieftin.C relațiile pot cumpara baterie de mici dimensiuni în orașul tău local.

Dacă persistă să trimită bateria împreună cu packaes, vă rugăm să ne vorbească în timp inainte de a comanda trimite.Desigur, poate, de transport maritim va ridica, pentru că bateria trebuie trimis prin specială mod de transport maritim.Dacă este așa, trebuie să ne plătească costul de transport maritim diferență.

16W LED-uri de Lumină Motor de funcții: 1.De la distanță sau de control manual pentru toate funcțiile 2.Rapid/lent sărituri, continuu și color-culoarea specificată varianta 3.Tensiune de lucru: AC110~220V,/50Hz/60Hz 4.putere: 16W 5.LED-uri RGB 6 culori.Bec viata: 50,000 h 7.Marimi mari:165*88*40mm 8.Crusta material: Aliaj de Aluminiu 9. RF de la Distanță: 24keys (4keys pot fi alese)

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim sau Balioilhaircare.ro Premium de Transport pot fi alese.DHL, FedEx, TNT, UPS este rapid,puteți obține pachete de la 5~7 zile lucrătoare după ce mărfurile sunt trimise.

2. Dacă sunteți în grabă despre bunurile dumneavoastră, vă rugăm să alegeți DHL.DHL este cel mai rapid mod.

3. Dacă țara dumneavoastră este dificil de a face cu vămuire, te rog, alegerea EMS.EMS este cel mai încet, dar foarte bun pentru vămuire.Brazilia, Argentina, Federația rusă, Belarus clienți vă rugăm să alegeți EMS.

4. Adresa de livrare oferite trebuie să fie corecte.Vom default trimite bunurile la ordinea adresa.Daca adresa pe care ati oferit este greșit, vă rugăm să anula comanda și de a plasa o noua comanda din nou.

5. Este obligatia cumparatorului de a face cu vămuire și să plătească taxa vamală, vă rugăm să acorde o atenție la informațiile de urmărire îndeaproape și clar vamale, cât mai curând posibil.Astfel încât să puteți obține mărfurile în timp!

6. Balioilhaircare.ro Standard de Transport este mic pachet ca China Post Air Mail sau Hong Kong Post parcele de Aer, timpul de livrare este mai lung, poate în jur de 30~60 zile.vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient timp să aștepte dacă alegeți această cale.

7. Balioilhaircare.ro Premium de Transport maritim este mai rapid decât Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim, încet decât DHL, FedEx, TNT, UPS.

8. Ce e Balioilhaircare.ro de Transport maritim?

Este ușor de a trimite de plată, atunci când ai pus comanda pe Balioilhaircare.ro.Metoda de plată pe Balioilhaircare.ro pls click aici http://help.Balioilhaircare.ro/payment_method.html

Cu excepția Balioilhaircare.ro, PayPal, T/T (transfer Bancar), Western Union sunt acceptabile .Warmming sfat: PayPal & Balioilhaircare.ro suport card de credit.

După ce au primit ordinul, dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să discutați cu serviciul nostru pentru clienți în timp!

Dacă nu știți cum să folosească bunurile, noi vă va învăța cum să folosească sau trimite utilizatorului manuel.

În cazul în care mărfurile trebuie să aveți unele probleme, vă rugăm să trimiteți fotografii sau video pentru a ne arata, ne vom ocupa de problema la prima dată.

Stimați clienți, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5stele și de bună laudă!Vom fi foarte recunoscător dacă ați da-ne un comentariu bun.Acesta va fi de ajutor pentru un alt clienții!Sper să putem face mai multe afaceri împreună!Vom încerca noastre cele mai bune oferi cele mai bune servicii!Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: mașină de fibra optica, gs driver led, FIBRE, rgb fibra optica, fibra optica motor, fibra optica, 24key ir de la distanță, diy rgb fibra optica, Driver led 14w, fibra optică led

Numele produsului 16W LED Fibra de Motor
Munca Vlotage AC100~256V intrare
Nume De Brand HUANUOMEI
Numărul De Model HM-Motor-16W-24keys
Putere 16W
Tip De Element Fibra Optica Lumini

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea