Oglindă de machiaj LED Oglindă Cosmetică Iluminată Touch Screen Mirror Operat Suport pentru Masă Baie de Călătorie

46.17lei

75.65lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Estompat LED Ecran Tactil Reîncărcabilă USB Oglindă de Machiaj Masă Desktop Oglindă Portabil LED iluminat Cosmetice Oglindă de Mână de 90 de Grade de Rotație

Caracteristici

1. Built-in de înaltă luminozitate LED-uri margele de moale și iluminare uniforma, pentru a umple în lumină, practic de a folosi atât în timpul zilei sau noaptea, chiar și în lumina slabă sau mediu întunecat.

2. Fără trepte reglabile luminozitatea pot fi ajustate cu ușurință prin apăsarea lungă atingeți butonul de pe oglinda, pe deplin întâlnirea ta de zi cu zi aplicație particularizată cere, simplu pentru a comuta de control user-friendly experiență.

3. Suport de 90 de grade de rotație oglindă, flexibil pentru a regla unghiurile pentru o mai bună experiență de vizionare, mai convenabil la fața locului, detaliile de pe fata ta pentru mai bine de make-up si dressing efect.

4. Baterie reincarcabila built-in 1200mAh baterie poate fi alimentat prin portul USB de continuă bucurie și performanță puternică.

5. Echipeaza cu LED-uri de lumină de lângă portul USB vă permite direct și clar starea de încărcare a monitoriza și de indicație.

6. Pliabil titularul poate fără efort a economisi spațiu pentru magazin de comoditate, ușor și portabil de design, potrivit atât pentru acasă și de călătorie de utilizare.

7. Premium ABS cadru elegant, în streamline design, simplu și de moda, poate fi un frumos decor acasă atunci când introduc pe masă.

Caietul de sarcini

Shell Material: ABS

Coajă De Culoare: Bej

Oglinda Material: Sticla

Lumina Control: Buton Tactil

Tensiune nominală: 5V 1A

Putere de Intrare nominală: 5W

Tensiune De Lucru: 3.7 V

Curent de lucru: 540mAh

Standby Curent: 20.7 uA

Tip baterie: Built-in baterie Reîncărcabilă 1200mAh Li-ion

Timp de încărcare: 3 ore

De Lucru Durata: 4.17 Ore

LED Durata de viata: 30.000 Ore

Dimensiune: aprox. 23.8*16.8*2.5 cm/9.37"X6.61"X0.98"

Pachetul Inclus:

1* Oglindă De Machiaj

1* Cablu USB de Încărcare

1* Manual De Utilizare

Led Vanitatea Ecran Tactil Oglindă De Machiaj Vanitatea De Mărire Lumini De 180 De Grade De Rotație Masa Blat Cosmetice Oglinda De La Baie

Caietul de sarcini: Culoare: Alb dimensiune Produs (L x W x H): 8.07 x 5.31 x 0.19 inchs Caracteristici:

Tabelul Top Oglinda:oglinda Asta stă stabil de la sine pe blatul de lucru și pot fi de 180° ajustat în mod liber O combinație de oglindă și LED-uri.Face cu ușurință în întuneric condiție.

Luminozitatea poate fi reglată și memorat.Satisface nevoile dumneavoastra diferite pentru lumini.Senzorul tactil este ușor de operat.

Reîncărcabilă 600mAh baterie de litiu în interiorul asigură utilizarea pe termen lung.Design pliabil este portabil pentru a călători.

Oglindă cu lumini: În 38pcs built-in Led-uri lumini de mare ajutor pentru utilizarea în întuneric sau în zonele slab iluminate.Lumini cu LED-uri on/off controlat de senzorul de atingere a comuta pe ecran oglinda.

Pachetul include: 1 x Oglindă de Machiaj(cutie de vânzare cu amănuntul) 1 x Cablu USB

Notă:

După-vânzare de servicii:

Dacă acesta nu funcționează /nu primesc/nu este deteriorat în timpul transportului/ sau alte sau alte probleme, vă rugăm să contactați-ne pentru gratuit.După ce ne confirma, putem retrimite sau de restituire.

FAQ:

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Vă rugăm să urmăriți colete pe : www.17track.net/en

Vă rugăm să rețineți: (cum ar fi : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ) informațiile de urmărire este disponibil doar în China.În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 35 la 60 de zile lucrătoare

2. En-gros și Picătură de Transport maritim

Pentru en-gros, oferim reducere si transport care dureaza doar 3-7 zile pentru a ajunge.Dacă sunteți în căutarea pentru orice alt produs, vă rugăm să ne contactați, ne-ar plăcea să vă ajute să-l găsească.Pentru picătură de transport maritim, putem expedia bunurile la clienți, direct, fără factură sau orice informații despre compania noastră.

3.Culoare și dimensiune diferenta

datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și eroarea de măsurare, mărfurile pot fi un pic diferite pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!!

4.Se întoarce:

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

5.Despre Feedback-Ul:

Dacă există unele probleme cu bunuri .Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema .Îți promit că-ți dau cea mai bună soluție.

Etichete: LED-URI OGLINDĂ, Oglinda, led oglindă cosmetică aur, machiaj oglindă în baie, led magic mirror, lampa sta, argint înalt oglindă, baie cu led-uri oglindă, led oglindă de machiaj, oglindă cu lupă led-uri

Numărul De Model Ecran tactil oglindă de machiaj
Tip De Element Led Vanitatea Ecran Tactil Oglindă De Machiaj
Tip led oglindă de machiaj
Caracteristică Vanitatea De Mărire Cosmetice Oglinda De La Baie
Dimensiune 8.07 x 5.31 x 0.19 inches
Material led oglindă de machiaj
culoare Alb
Oglindă Numele LED Oglindă de Machiaj Profesional
lumina Echipat
Accesorii Cablu USB
Numele oglindă de machiaj profesional

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea