Mașina Încălzită Pernei Scaunului, USB Scaun Cald 12V Scaun Încălzit Acoperi Nealunecoase Caldă Încălzită Pad Scaun pentru Consumabile Auto Biroul de Acasă

57.89lei

72.35lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere Produs:

*1.Realizate din respirabil cristal țesătură de cânepă, respirabil și confortabil, încălzire rapidă, particule de silicon în partea de jos, nu obligatoriu alunecare, disponibil oricând, oriunde

*2.Pentru auto 12V numai la modelele!Big Ant încălzit pernei scaunului pentru mașină, conceput cu tampoane de încălzire în zona de relaxare, oferă confort pentru fundurile atunci când de conducere într-o iarna rece.Acest incalzite scaun auto perna menține temperatura între 65 Fahrenheit suprafață de grade.

*3.Scaun auto Cald poate fi de 3-5 minute de încălzire instantanee-up.Cablul este vorba de 40inch.Să fie de securitate, vă rugăm să păstrați încălzit pernei scaunului/ tampon de încălzire priză atunci când nu este utilizat sau de a coborî.

*4.Multifuncțională Mufă USB atunci Când conectați auto, scaun încălzit acoperirea începe să funcționeze bine.USB se conectează la computer sau orice funcționale port USB, adaptor sau banca de putere.

*5.Vă puteți bucura de ea atunci când, la domiciliu sau la birou de lucru.Auto încălzită de încălzire a pernei scaunului tesatura folosește Mult-încălzire cu infraroșu, care este construit în material, astfel încât nu cocoloașe fire să fie simțit.Deconectați atunci când nu este în uz pentru a evita uitarea opri.

Caietul de sarcini:

Ieșire: DC 12V

Curent nominal: 2A

Putere nominală: 15W

Material: Tesatura De Cânepă

Culoare:Negru/Cafea

Dimensiune:45*45cm/17.7*17.7 în

Lungime cablu:102cm/40.2 în

Gama de temperatura: Celsius 65°F

Pachetul Include:

Stype1:1 x Mașină de Încălzit Pernei Scaunului

Stype1:2 x Mașină de Încălzit Pernei Scaunului

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: scaun de masina mai cald, scaun birou, scaun de acoperire pentru, luxery scaun de birou, blana perne decorative, hanorac femei, art perne decorative, iarna femei, canapea de colt, mobilier american scaune de bar

Tip De Material Alte
Nume De Brand OLOEY
Aplicabile Sezon Toamna Și Iarna
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea