De lemn cu Patru picioare Vaza, Ghiveci de Alunecare a Suportului de sufragerie, Coridor, Gradina de Ghivece cu Suport Plasat Raft de Depozitare Ușor de instalat

39.39lei

49.88lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

- Unele bine-plasate verdeață poate lumina nu numai spațiu, dar, de asemenea purifica aerul-și sunt, de asemenea, de ajutor în crearea unei mai relaxant, odihnitor ambianță în orice cameră.

- Culoarea lemnului stau de plante este destul de atrăgător, frumos și minunat.Podea de lemn suport planta de interior se potrivește cu mobila cu mai multe nuante de lemn.

- Lemn stau de plante este potrivit pentru a afișa vioara frunze de smochin, mici, arborele de cauciuc, palmierul, monstera sau șarpe de plante.Mijlocul secolului plante stea lumineaza plictisitoare colțuri și adaugă un confortabil, simt natural pentru camera de zi, dormitor, balcon, apartament, birou, etc.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Lista De Pachete:

1 X Ghiveci Titular

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

RM35878439398516

Etichete: planta sta, bonsai, jardin, birou ghiveci, lemn planta prin, oala, picior de lemn, flori rack, plante rafturi, hol de stocare

Material Alte
Numărul De Model Noi
Origine NC(de Origine)
Finisare Nu Filmate
Setați Tipul No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea