Dubai Rochie de Mireasa Aplicatii Majore halat de mairee Rochie de Mireasa Rochie de Minge abendkleider Rochie de Mireasa vestido de noiva

1 050.16lei

1 193.37lei

-12 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1.Produs Photoshow

Sfaturi Cald :

Toate rochii de mireasa din magazinul nostru poate fi personalizat în mărime și culoare.Vă rugăm să selectați o dimensiune de aproape de dimensiunea corpului de a trimite comanda.Dacă aveți nevoie de personalizat dimensiune sau culoare, vă rugăm să-mi ofere datele măsurate în trei zile.Vă rugăm să citiți următoarele note cu atenție înainte de a plasa comanda.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

Dragi prieteni, vă mulțumim pentru alegerea echipei noastre pentru a face rochia ta de mireasa pentru tine.Am venit de la Suzhou international rochie de mireasa oraș, una dintre cele mai mari rochie de mireasa industria baze din lume.

Avem experiență foarte bogată în brand internațional de nunta rochie de fabricație.Ne angajăm să furnizarea de high-end de cumpărători cu personalizate de înaltă calitate, rochia de mireasa servicii.

Noi sincer bun venit fiecare client,indiferent dacă a întreba sau de a cumpăra!Dacă aveți întrebări sau nu sunteți interesat în nostru magazin de rochii de Mireasă și Accesorii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Sfaturi Cald:

Prețul include doar rochia de mireasa,nu orice accesorii, cum ar fi mănuși,voaluri, voalete și jupoane ect.Afectată de mai mulți factori,cum ar fi abilitățile de tăiere de diferite croitori,fotografie de iluminat,unghiuri și diferite afișaje electronice,nu poate fi o diferență minoră între rochie de mireasa vei primi și imaginea de mai sus.Vă rugăm să permiteți câteva mică diferență ,care este un fenomen normal,Mulțumesc pentru înțelegere.

2-a.Standard Dimensiunea Diagramă

Dacă știți dimensiunea corpului foarte bine și nu este convenabil de a re-măsura corpul tau, puteți alege pentru a comanda rochia de mireasă în funcție de dimensiunea standard.Vă rugăm să verificați datele detaliate și să prezinte ordinea în dimensiunea cea mai apropiată de dimensiunea corpului de date.Dacă alegeți orice dimensiune parametrii care sunt semnificativ diferite de figura ta, vă rugăm să ne contactați din timp.

2-b.Personalizat Dimensiune

Putem oferi un serviciu gratuit de a face rochia de mireasă în funcție de datele de măsurare.Dacă doriți pentru a personaliza rochia de mireasa care ti se potriveste corpului tau cel mai bun, vă sugerăm să alegeți dimensiunea personalizată.

Vă rugăm să trimiteți comanda in orice dimensiune de aproape de corpul tau.Și-mi oferi aceste măsurători în termen de trei zile de plată.ne va face rochia de mireasa pentru tine în funcție de datele de măsurare pe care le oferi.

Măsurătorile Trebuie

Date A. circumferinta Piept(Port sutien)= ___ cm/inch?

Date B. circumferinta Taliei = ___ cm/inch?

Date C. circumferința Șoldului = ___ cm/inch?

Date D. Gol de la etaj (fără pantofi) = ___cm/inch?

Date de E. Înălțime (de sus în jos, fără pantofi) = ___cm/inch?

Date F. lungime Maneca = ___ cm/inch?

Date de G. Armscye= ___ cm/inch?

Date de H. Circumferința Brațului= ___ cm/inch

Date I.Încheietura mâinii circumferinta= ___ cm/inch?

Date de J. înălțimea tocului (pantofi pentru a fi purtate pe zi de a purta aceasta rochie) = ___ cm/inch?

Date de K. În ziua de nunta ta?

Nu trebuie să găsești un croitor profesionist pentru a măsura pentru tine.Vă rugăm adresați-vă familia sau prietenii să te ajute cu măsurarea.Vă rugăm să măsurați de 3 ori cu atenție în conformitate cu fotografii și cerințele ne-a trimis pentru a obține măsurarea precisă a datelor și trimite-l la mine,Vom face rochia ta de mireasa potrivit datelor furnizate de tine

3: Standard De Card De Culoare

Cele mai multe rochii de mireasa din magazinul nostru poate fi personalizat în culoare.Dacă doriți să personalizați specială rochie de mireasa de culoare, vă rugăm să alegeți numărul de culori vrei sa ne spui înainte de a plasa comanda.

4: Material De Înaltă Calitate

Vom selecta cu grijă Materiale de înaltă calitate pentru a crea fiecare rochie,cum ar fi Satin, sifon, tafta, tul, organza, catifea etc. Incercam noastre cele mai bune pentru a satisface cerința clientului.

5.Reveni &Politica De Rambursare

1.Înainte de livrarea articol, vom verifica dimensiunea și de a confirma elementul perfect.Dar atunci când primiți element ,dacă veți găsi orice întrebare,vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile, fără nici o ezitare.

2.Vom accepta retur,dar te rog nu distruge elementul,sau nu putem accepta returnarea,sper că puteți înțelege,multumesc!

3.Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.De asemenea, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, și vă rugăm să ne contactați direct înainte de a pleca feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.Suntem foarte bucuroși să rezolve toate problemele.

4,Dacă nu sunteți mulțumit cu ea și rațiunea noastră,ne poate ajuta să aplicați întoarcerea de compensare,dar dacă motivul, ne pare atât de rău că nu putem plăti pentru asta.Vă mulțumim pentru înțelegere din nou.

Etichete: rochie de femeie, tin rochii, rochie de paie, rochie wed, rochie quinceanera, dot polka, margele rochie de bal rochii de nunta, scurt rochie corect, halat femei, gala rochie de bal rochie

Maneca Stil rezervor
Material Poliester
Sezon primavara
culoare Pot fi personalizate
Numărul De Model rochie
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Talia Naturale
Gen FEMEI
Decor Aplicatii
Model Tip Solid
Silueta Rochie De Bal
Stil vintage
Nume De Brand WDPL
Decolteu V-Neck
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea