Parul Vapor Capac Uscătoare de Păr Electrice de Încălzire cu Capac de Tratament Termic Pălărie Beauty Home SPA Salon de Par Hranitoare Îngrijire Instrumente de Styling

40.43lei

57.77lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Parul Vapor Capac Uscătoare de Păr Electrice de Încălzire cu Capac de Tratament Termic Pălărie Beauty Home SPA Salon de Par Hranitoare Îngrijire Instrumente de Styling

Caracteristici

1. Rezistent la apa interior încorporat folie de plastic poate menține mai bine umiditatea păstrarea efect și abur de performanță pentru a îmbunătăți păr despicate și reparații deteriorarea parului, fără efort, ajutându-și recapete mătăsoasă de păr.

2. Două reglabil de încălzire etape sunt disponibile pentru opțiuni, max de până la 75 de grade, care poate oferi personalizate de tratament termic pentru parul tau pentru a evita în mod eficient inutile pe-daune de căldură și reduce încreți părul și statice.

3. Un singur buton de control de proiectare, aveți posibilitatea să glisați cu ușurință butonul de pornit/oprit si comutator de moduri de temperatura, ușor de utilizat și convenabil.

4. Îmbunătățită de material de izolare și protecție la supraîncălzire funcție poate oferi un maxim de confort și siguranță pentru tine.

5. -Rapid pentru a-eliberarea cordon poate ajusta în mod liber capac de închidere pentru a asigura potrivi capul cu etanșeitate perfectă.

6. Detasabila si se omogenizeaza cu fermoar design permite pentru curățarea confort și menține temperatura, potrivit atât pentru acasă și de călătorie utilizat, puteți accesa instantaneu parul de asistenta medicala ori de câte ori și oriunde doriți, care rezultă în mai stralucitor, mai sanatos si mai puternic de păr în cele din urmă.

Caietul de sarcini

Material: Pânză Impermeabilă, Din Plastic

Culoare: Roz

Plug Tip: Plug SUA/UE Plug(Opțional)

Tensiune de alimentare: 220V

Putere: 50-70W

Căldură Etape: High - Low - Off

Temperatura De Încălzire: Max.Până la 75℃

Indicator LED: Da

Dimensiuni: Ca Imaginea Prezentată

Pachetul Inclus:

1* Păr Vapor Capac cu Cablu de Alimentare

Etichete: salon de păr esențiale, coreea de îngrijire a părului pentru bărbați, capac termică pentru păr, parul vapor, keratina parului masca, fata si parul vapor, keraplus parului tratament cu botox, electric termică pentru păr, curl bărbați, spa facial

Tip De Element Hair & Scalp Tratament
Cantitatea 1BUC
NET WT 300g
Numărul De Model 105175
Ingredient Parul Vapor Capac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea