Culoare albastru Dimensiuni medii Pană de Aer ,pompa de Aer pană Gonflabile pană de aer 165 *150mm

23.95lei

30.72lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

R eminder:avem toate instrumentele de care vrei lishi instrumente HUK,klom,etc ,vă rugăm să chat cu noi pentru ceea ce vrei , ce putem face pentru tine.multumesc

Destription :

Mijlocul de aer wedage : Dimensiuni :165mm x 150mm(Lungime Xwidth)

Mașina Pană de Ușă poate fi folosit pentru a glisa între vehicul ușa și caracterul de separare pe tocul ușii.

Adopta materiale de înaltă rezistență, cu soft special bord în interiorul acestuia, apare o scurgere de gaze, poate suporta presiunea de 200 de kilograme.

Fii atent: nu te umfla excesiv atunci când operează, după ce a fost proped sus, lăsa să iasă aerul.Apoi pune triunghiul bloc.

Livrare prin e-mail de aer + numărul piesei.

Despre Plata :

1. Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile de la licitații s-a încheiat.Te rog nu licita daca nu intenționează să cumpere.Neplătite, litigiul va fi depus la eBay pentru non plata ofertanți.

2.Cumpărătorul va primi shipping discount pentru fiecare element suplimentar (pentru același produs).Dacă cumpărătorul a combina diferite elemente pentru transport, noi va oferim transport maritim combinat cu discount.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru detalii.

Despre Transport :

Vom organiza transportul în termen de 1-2 zile lucrătoare(Luni.-Fri.) după ce a primit plata.

China Post: 12-18 Zile lucrătoare de la Asia, SUA, Canada, Australia, marea BRITANIE și majoritatea țărilor Europene; 18-25 Zile lucrătoare de la America de Sud, Africa, rusia și alte țări.

Hongkong Post : 12-18 Zile lucrătoare de la Asia, SUA, Canada, Australia, marea BRITANIE și majoritatea țărilor Europene; 18-25 Zile lucrătoare de la America de Sud, Africa, rusia și alte țări.

EMS Express : 5-7 zile lucratoare

DHL 5-7 zile lucratoare

Forfetară Standard de Servicii de Transport maritim: în condiții normale de circumstanță .În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 10-25 de zile(aproape 1 luna).

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

Toate elementele sunt expediate în termen de 48 de ore de la primirea plata compensate, luni - vineri, cu excepția sărbătorilor legale.

Pentru EMS sau DHL, vă rugăm să furnizați numărul de telefon de contact pentru a ne asigura că primiți coletul la timp.

Dacă adresa de livrare nu este o DHL Zonă de la Distanță Adresa (de livrare normală gama de DHL), cumpărătorul trebuie să plătească suplimentar USD25.00 pentru fiecare parcelă.

Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe sau taxe impuse de țara de destinație vamală sau a serviciilor poștale.Contactați-ne dacă aveți cerințe speciale privind declarația vamală înainte sau imediat după efectuarea plății.

De garanție și Returnare :

Elemente vin cu garantie de 1 an.

Toate produsele comercializate de noi sunt de brand nou.În caz de element ajunge defect, vă rugăm să contactați-ne și trimiteți-l înapoi, oferim inlocuire sau rambursarea integrala a cumpărătorilor.

Se întoarce acceptată în termen de 30 de zile de la primire.Articole returnate trebuie sa fie nedeteriorate, cu toate accesoriile originale

Revenind costul de transport maritim este plătită de către cumpărător.

Customer Service :

Orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne trimiteți ebay mesaje.

E-mailuri și mesaje sunt răspuns în termen de 24 de ore, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale.

Suntem mereu aici pentru a oferi ajutor.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, înainte de a pleca feedback neutru sau negativ, sau dispută deschisă, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând.Suntem siguri că putem găsi o soluție pentru a vă menține mulțumit.

Feedback-ul :

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi.Vă rugăm să ne dea ebay mesaj înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, neutru, negativ, feedback-ul sau deschide orice dispute.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturi pentru a rezolva aceste probleme.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc foarte mult!Și sper să ne vedem curând.

Etichete: lăcătuș, baril de blocare, pompa wedg, mare klom, ridică bustul, zână de piatră prețioasă, lăcătuș set, baterie xc 009, lăcătuș instrument, ușa dop

Nume De Brand RIDICA
Numărul De Model mare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea