Yoga Inel De Sport De Formare Inel Femei Fitness Cinetică Rezistență Circle Portable Home Antrenament Sală De Gimnastică, Yoga, Pilates Cerc

34.89lei

46.54lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Yoga Inel De Sport De Formare Inel Femei Fitness Cinetică Rezistență Circle Portable Home Antrenament Sală De Gimnastică, Yoga, Pilates Cerc

Descriere:

1. [Materiale de înaltă calitate]: Ultra-înaltă rezistență din fibra de sticla inel cu non-alunecare de spumă plină de prindere, foarte puternic și durabil, chiar dacă vă întinde și comprima-l după ani de utilizare, Pilates ring poate menține dimensiunea perfectă formă.

2. [Usoare si portabile]: greutate redusa (yoga cerc nu este făcută din oțel) este foarte plat, de dimensiuni foarte mici, foarte potrivit pentru călătorie, unul dintre necesare accesorii Pilates la domiciliu.

3. [Moale și mâner robust]: ergonomic de înaltă densitate TPE spuma mânerul poate absorbi sudoare de pe mâini, și poate fi ușor rezistente la alunecare în timpul practicii.

4. [Puternic de protecție a]: Timpul de Pilates sau Yoga, exerciții, îngroșat spuma poate proteja organismul dumneavoastră de la un prejudiciu și de a preveni încheietura mâinii și glezna leziuni.

5. [De Fitness Perfect]: Foarte potrivit pentru cei care doresc pentru a dezvolta forta musculara, de a spori fizice de conștientizare, de a spori rezistenta, echilibrul si postura corecta.Se concentreze pe brațe, coapse sau alte zone care au nevoie pentru a fi în formă.

Caietul de sarcini:

Material: tub interior de fibra de sticla + mâner tpe + inel exterior din pvc

Culoare: negru, roz, gri, negru, albastru

Dimensiune produs: despre 38cm diametru

Greutate: 0.3 KG

Aplicabile scenarii: echipamente de fitness, tendințele de sport, fitness și body, masaj de sănătate

Exercițiu Instrucțiuni: Efectuați 5-10 minute de ritmică activitate de warm-up înainte de fiecare exercițiu.

• Completați 1-3 seturi de exerciții selectate, repeta de 5-10 ori pentru fiecare set.

• Odihnă de cel puțin 30-60 de secunde între fiecare exercițiu.

• Repetați același număr de mișcări în diferite zone ale corpului (partea superioară a corpului, de jos a corpului, de mijloc) pentru a evita inegale musculare exercițiu.

• Dacă sunteți în imposibilitatea de a finaliza cinci repetiții ale mișcărilor, de odihnă mai lungi între fiecare set de miscari, sau nu folosesc Pilates cercuri, atunci când se repetă.

• Dacă sunteți în imposibilitatea de a realiza moderată până la niveluri mari de oboseala musculara, repetați acțiunea de zece ori și de odihnă pentru o perioadă scurtă de timp între fiecare set de acțiuni.

• Pentru a obține rezultate perfecte, fiecare exercițiu se efectuează de 2-3 ori pe săptămână.

• 24-48 de ore de odihnă completă poate fi realizat între fiecare Pilates cerc exercițiu.

Pachetul include:

1 x Pilates fitness cerc.

Notă:

1. Din cauza diferențelor în lumină și ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferență de 0,5-2 cm, mulțumesc!

Etichete: ore dz, busolei aventura, pilates jumătate de cerc, tonifiere inel de fitness, swing stick cinetică, saltea yoga, kinet, sală de gimnastică acasă, sculpturi cinetice, blană minge de yoga

Numărul De Model Yoga, Pilates Cerc YD-JS-YJ-Y002

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea